En Şık Zincir Bileklikler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zincir bileklikler özellikle son zamanlarda hem şık hem de dikkat çekici duruşu ile kadınların gözdesi olmuştur. Her kadının takı kutusunda mutlaka zincir bileklik bulunmalıdır. Bu bilekliklerden en çok gold ve gümüş renkli olanları rağbet görür. Günümüzde hem yurtiçi hem de yurtdışında satışı gerçekleşen zincir bilekliklerin birçok farklı modeli vardır.

Bu modeller arasından zevkinize en uygun olanları tercih ederek kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz. Zincir bileklik fiyatları kullanılan materyale göre değişkenlik gösterir. Eğer altın zincir bileklik almak istiyorsanız fiyat gümüşe göre biraz daha pahalı olabilir. Ayrıca zincirlerde kullanılan özel taş ya da inci gibi ürünler de alacağınızın bilekliğin fiyatında değişkenlik görülmesine neden olur.

Kadın Zincir Bileklik Modelleri

Zincir bileklikler özellikle son yılların modası haline geldi. Nasıl bir kombin yapılmış olunursa olunsun bileğe takılan son zincirli aksesuar kombinlerin tamamlayıcısı olur. Mon reve markası altında birçok farklı modelde ve fiyat aralığında zincir bileklik bulmak mümkündür. Marka sade bir zincirden oluşan bileklikler tasarladığı gibi farklı renk ve kalınlıkta çeşitli özel taşlar ekleyerek daha dikkat çekici ve ağır modeller üzerine de yoğunlaşmıştır. Bundan dolayı bünyesinde her kadının tarzına ve zevkine uygun zincir bileklik modeli bulundurur.  Ayrıca firma bilekliklere özel isimler katarak ürünlerin çok daha anlamlı bir hale gelmesine olanak sağlamıştır.

Dikkat Çekici Zincir Bileklikler

Zincir bileklikler hem spor ve günlük kombinlerin hem de daha özel gün kombinlerinin vazgeçilmez aksesuarıdır. Bu zincir bileklikler çoğunlukla gold ve gümüş renkli olsa da siyah, mavi, pembe gibi dikkat çekici renklerde de bulunur. Mon reve bünyesinde centura, gem, yolanda, belongıng, thıerra gibi oldukça gösterişli zincir bileklik seçenekleri olduğu gibi sılk fıre, eye to eye, pınkly gibi günlük ve sade şık denilebilecek modeller de bulundurur.

Yani bu marka her zevke hitap edecek çeşitliliğe sahiptir. Gerek özel günleriniz gerekse günlük hayat kombinlerinizin çok daha dikkat çekici olmasını istiyorsanız takı kutunuza mutlaka zincir bileklik modelleri eklemelisiniz. En iyi zincir bileklik modellerine https://www.shopmonreve.com/zincir-bileklik-modelleri linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Bozcaada'da Gezilecek Yerler Nerelerdir? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

En Şık Zincir Bileklikler

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x