EMEKLİ-SEN: PROMOSYONLAR DERHAL VERİLSİN

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Emekli-Sen yönetim kurulu üyesi Sefa Çavuşoğlu bir basın bildirisi yayınlayarak emeklilere verilmesi beklenen promosyonların hemen verilmesini istedi. Çavuşoğlu’nun açıklaması şöyle;
Emekliler iktidarın tüm vaatlerine rağmen insanca bir yaşamdan uzak yaşamaya çalışmaktadırlar. Emekli maaşlarına yapılan % 3–5 gibi komik zamlar her geçen gün erimekte ve emeklilerin hak ettikleri bir yaşamı sürdürmelerine olanak vermemektedir. Sosyal yaşamdan kendilerini soyutlayan emekliler, insan olmanın onurunu yaşamaktan uzak, adeta açlık sınırının altında bir yaşama mahkûm edilmektedir. Avrupa ve birçok ülkede emekliler tatil turlarına katılırken ülkemiz emeklileri sadece bankamatik önlerinde turlayabilmektedir. Bu güne kadar emeklilere de verileceği iddia edilen banka promosyonları hala sonuçlanmamıştır. Bayrama öncesi emeklilere en az bir maaş ikramiye verilmeli ve banka promosyonları bir an önce sonuçlandırılmalıdır. Emeklilerin gözü ve kulağı iktidarı yapacağı bu açıklamadadır.
2000 öncesi emeklilerin maaşlarında yapılan iyileştirmelerin 2000 sonrası emeklileri de kapsayacak şekilde genişletilmesi gerekmektedir. Emekliler tüm sağlık kurumlarından ücretsiz yaralanmalı, özellikle turizm sektörünün zorluklar yaşadığı bu günlerde hem turizmi canlandırmak, hem de emeklilerin yüzünü güldürmek için tüm emeklilerimizin turizmden az bir katkıyla veya ücretsiz yararlanmalarını sağlamak için hükümetin çalışma başlatmasını bekliyoruz.
Bugüne kadar emeklilerden esirgenen TOPLU SÖZLEŞMELİ SENDİKA yasası bir an önce yasalaştırılmalıdır.
Bandırma EMEKLİ_SEN olarak sen yoksan bir eksiğiz diyor ve Emekli Sen’ e üye olamaya, mücadelemize omuz vermeye çağırıyoruz.

Kaynak: İlk Haber

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

EMEKLİ-SEN: PROMOSYONLAR DERHAL VERİLSİN

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x