Eğitim Koşullarını İyileştirmek İçin Ortak Çalışmalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer, Marmara Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği ile yapılan görüşmenin ardından, okulun fiziksel eksikliklerinin giderilmesine yönelik planlar üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Yapılan toplantıda, öğrencilerin daha kaliteli bir eğitim alabilmeleri amacıyla çeşitli projeler geliştirilmesi kararlaştırıldı.

Dinçer, ayrıca okulun servis hizmetlerine dair düzenlemeler yaparak öğrencilerin okula ulaşımını kolaylaştırmayı hedeflediklerini belirtti. “Amacımız, öğrencilerimizin eğitim alırken daha iyi koşullara sahip olmalarını sağlamak,” diyen Dinçer, eğitim süreçlerinin iyileştirilmesi için toplum olarak iş birliği yapmanın önemine dikkat çekti.

Öte yandan, öğrenciler için tarihi ve kültürel bir yolculuk olarak planlanan Çanakkale gezisi hazırlıkları da başladı. Bu geziyle gençler, tarihe tanıklık etme fırsatı bulacaklar. Dinçer, öğrencilerin bu deneyimden faydalanmaları için sabırsızlandıklarını ifade etti.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın Kayınpederi Mustafa Canbaz Son Yolculuğuna Uğurlandı başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Eğitim Koşullarını İyileştirmek İçin Ortak Çalışmalar

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x