EDREMİT’TE KAVŞAKLAR GÜZELLEŞİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edremit Belediyesi tarafından ilçe genelinde kavşaklarda ki düzenleme çalışmaları Altınoluk Mahallesi’nde devam ediyor. Bölgenin iklimine uygun bitkisel peyzaj düzenlemeleri ile kavşaklar güzel bir görünüme kavuşturuluyor.

 Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde  kavşaklarda ki  düzenlemeler Altınoluk Mahallesi’nde devam ediyor. Otomatik sulama sistemleri döşenen kavşaklarda, bölgenin iklimine uygun çiçek, bitki ve ağaçların yanı sıra renkli taşlar ve yongalar kullanılarak peyzaj düzenlemeleri yapılıyor. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Kazdağları ile Ege’nin masmavi sularının buluştuğu Kuzey Ege’nin incisi Edremit’te çevre düzenlemeleri ve peyzaj çalışmalarına yoğunluk verdiklerini belirterek “Her gün binlerce aracın ve yayanın kullandığı kavşaklarımızı Bostancı Mahallesi’nden başlayarak Çanakkale sınırındaki Mıhlı’ya kadar düzenleyip güzelleştiriyoruz. Edremit’li hemşerilerimiz ve yaz mevsiminde tatil için ilçemizi seçen konuklarımızı yeniden düzenlenmiş pırıl pırıl kavşaklar karşılayacak” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

EDREMİT’TE KAVŞAKLAR GÜZELLEŞİYOR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x