Edremit Devlet Hastanesi’nde Veda Töreni
Edremit Devlet Hastanesi, 28 yıllık tecrübeli hemşiresi Aysun Okyar‘ı emeklilik hayatına uğurladı. Hastanede düzenlenen törende, Okyar’ın uzun yıllara dayanan özverili çalışmaları takdirle karşılandı.
Uzun Yıllara Dayanan Kariyer
Başhekim yaptığı açıklamada, Aysun Okyar’ın hem hemşire olarak hem de Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak hastaneye büyük katkılar sağladığını belirtti. Okyar’ın 28 yıllık hizmet süreci boyunca gösterdiği özveri ve başarıların hastane için çok değerli olduğunu vurguladı.
Teşekkür ve İyi Dilekler
Başhekim, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Hemşire Aysun Okyar’ı görev süresi bitiminde emeklilik hayatına uğurladık. Kendisine 28 yıldan beri hastanemize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, sağlıklı bir emeklilik dönemi geçirmesini dileriz.”
Hemşire Aysun Okyar’ın Hizmetleri
- 28 yıl boyunca Edremit Devlet Hastanesi’nde hemşire olarak görev yaptı.
- Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak hastanenin yönetiminde önemli rol oynadı.
- Hastane personelinin gelişimine katkıda bulundu.
Haber Kaynağı
Haber: İsmail İrgörücü
Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA ADASI SEFERLERİNE BAŞLADI başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.







Yorumlar kapalı.