EDREMİT BELEDİYESİ’NDEN PERSONELE İMAR MEVZUATI EĞİTİMİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edremit Belediyesi’nin ilçe halkına en iyi hizmeti sunmak, hizmet kalitesini artırmak, verimli bir çalışma ortamı oluşturmak adına verdiği kurum içi eğitim seminerleri devam ediyor.

Edremit Belediyesi tarafından ilçe halkına en iyi hizmeti sunabilmek, hizmet kalitesini artırmak, verimli bir çalışma ortamı oluşturmak adına düzenlenen kurum içi eğitim seminerleri devam ediyor.İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim programı kapsamında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Yapı Kontrol Müdürlüğü ile Etüt ve Proje Müdürlüğü personeline “İmar Mevzuatı” eğitimi verildi. Belediye Meclis Salonu’ndaki eğitim programına konuşmacı olarak Türkiye Belediyeler Birliği Çevre ve Şehircilik Danışmanı Şehir ve Bölge Yüksek Plancısı Ayşe Ünal katıldı. Ünal, iki gün boyunca süren eğitimde personeli İmar Mevzuatı hakkında bilgilendirdi.
Eğitim programında belediye çalışanları İmar Mevzuatı hakkında merak ettikleri soruları konuşmacı Ünal’a sorma şansı buldu. Şehir ve Bölge Yüksek Plancısı Ayşe Ünal, “Bir şehrin yeniden nasıl şekillendiği ve bunun imar mevzuatıyla birlikte bir arada hayata geçirildiğine yönelik çalışmalar sürdürüldü. Bu çalışmalar içerisinde imar kanunu yeri geldiğinden kentsel dönüşüm ile ilgili kanun hakkında konuştuk” ifadelerini kullandı. Edremit Belediye Başkan Vekili Mehmet Ertaş da “Edremitlilere en iyi hizmeti sunabilmek, hizmet kalitesini artırmak, verimli bir çalışma ortamı oluşturmak için personelimize yönelik eğitimlerimiz devam edecek” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

EDREMİT BELEDİYESİ’NDEN PERSONELE İMAR MEVZUATI EĞİTİMİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x