EDREMİT BELEDİYESİ GÜRESPOR’DAN 5. GALİBİYET

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 8. hafta karşılaşmasında Bursa Büyükşehir Belediyespor BUDO’yu konuk eden Edremit Belediyesi Gürespor, salondan 73-63 galip ayrılarak, sezonun beşinci galibiyetini aldı.

Edremit Spor Salonu’nda ev sahibi takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmaya iyi başlayan Körfez’in Melekleri, üst üste bulduğu sayılarla farkı açtı ve ilk periyotu 21-13 üstünlükle tamamladı. İkinci periyotta toparlanan Bursa Büyükşehir Belediyespor BUDO, savunmasını sertleştirerek, savunma ribaundlarında Edremit ekibine fırsat vermedi. Başa baş geçen periyotun sonunda Edremit Belediyesi Gürespor, soyunma odasın 34-27 önde girdi.

Üçüncü periyotta iki takım da hücumda daha etkili olurken, 20-21’lik periyot skorunun ardından final periyotuna 54-48 Edremit Belediyesi Gürespor üstünlüğüyle girildi. Final periyotunda rakibin savunma direnci kıran Körfezin Melekleri, 19 sayı üretirken, rakibine 15 sayı izni verdi. Böylece salondan 73-63 galip ayrılmayı başaran Edremit Belediyesi Gürespor, güçlü rakibi karşısında sezonun beşinci galibiyetini aldı.

Karşılaşmanın en skorer isimleri ise, Edremit temsilcisinden Hande Çelebi ve Bursa takımından Monique Rene Oliver oldu. Maçı Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit Beledi̇yesi̇ Gürespor Başkanı Bayram Kayahan ve kulüp yöneticileri izledi.

Maçın ardından yapılan basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Edremit Belediyesi Gürespor Başantrenörü Ömer Buharalı, “Geçen hafta yoğun bir programdan çıktık. Fikstür yoğun şekilde devam ediyor. Kendi karakterimizi ortaya koyarsak maç kazanabiliriz. Son 3 maçta iyi bir karakter ortaya koyduk. Sezon başında iyi savunma yapan bir takım değildik. Ama şimdi rakibe kolay sayı şansı vermiyoruz. Bunu devam ettirmemiz lazım. Savunmayı yaptığımızda hücum da iyi oluyor. Oyuncularımızın hepsi iyi. 3 uzun oyuncumuzla faul problemleri yaşamasaydık daha iyi olabilirdi. Yaptığımız rotasyonlar sonucunda iyi cevaplar aldık. Sevindirici bir sonuçla ayrıldık. Bursa’yı tebrik ediyorum. İyi bir takım. İyi mücadele ediyor. Son iki maçı kazandılar ve ligde de bizim üzerimizdelerdi. Onları da kutluyorum” dedi.

Edremit temsilcisinden maçın en skorer ismi olan Hande Çelebi ise, ” Bursa iyi ve ciddi bir takım. Mücadelelerinden dolayı onları tebrik ediyorum. Güzel bir galibiyet aldık. İstedik, savaştık ve oldu. İnşallah bundan sonraki maçlarımızda da böyle devam edeceğiz” diye konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediyespor BUDO Takımı Başantrenörü Gökhan Aşıcı ise, “Zor bir karşılaşmaydı. Seyircisiz bir maç oldu. Kazanmak için geldik ama iyi mücadele edemedik. Gürespor takımını tebrik ediyorum. İyi mücadele ettiler. İnşallah sakatlıksız bir sezon geçirirler” dedi.

Bursa takımı oyuncusu Burcu Erbaş da, “Öncelikle rakibimizi tebrik ediyorum. İki takım da sahada iyi mücadele etti. Ama kazanan taraf orası oldu. Üzgünüz” şeklinde konuştu.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

EDREMİT BELEDİYESİ GÜRESPOR’DAN 5. GALİBİYET

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x