EDİP UĞUR’UN BANDIRMA AÇIKLAMASI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma’da yürütülen karla mücadele çalışmalarını yerinde incelemek için Bandırma’ya gelen Edip Uğur düzenlediği basın toplantısında Bandırmanın önemine vurgu yaparak , gerçekleştirilecek yatırımlar hakkında da bilgiler verdi.

Bandırmanın kendileri için önemine vurgu yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, bu kent için önemli projeleri olduğunu söyleyerek,
“Tematik Parkla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bu arada bu proje ile ilgili TOKİ’den tapunun alınması işlemleri tamamlandı. Yarışmaya çıkmıştık. Yaklaşık 7 bin kişi yarışma şartnamesini siteye girerek inceledi. 1700 kişi de şartnameyi indirdi. Bizim beklentimiz bu yarışmada en az 300 ila 400 arasında proje olacaktır. İnşallah Mart ayında MİPİM’de uluslar arasında düzenlenen en büyük gayrimenkul fuarında da biz bu yarışmanın birincisini dünyaya açıklayacağız. Çünkü bildiğiniz gibi bu uluslararası bir yarışmadır. Biz ayrıca burada yer alacak unsurlardan dolayı Bandırmada bir Mimarlık, Mühendislik fakültesi olsun istedik. 17 Eylül Rektörlüğü bu yönde bir başvuru yaptı. Ben de bu arada Yıldız Üniversitesi Rektörüyle bir görüşme yaptım. BU üniversitenin Mimarlık, Mühendislik fakültesi çok eski ve tecrübeli. Zaten bizim jürimizde de üyeler bulunuyor. Onlar Bandırma 17 Eylül Üniversitesi rektörümüzle de görüştüler. İstiyoruz ki burada Yıldız Üniversitesi, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi ve Balıkesir Mühendislik fakültesi ortak çalışmalar yapsın. Bunun için çalışıyoruz.” Dedi.

Port Of Bandırma Çalışmaları Sürüyor

Port Of Bandırma projesi için çalışmaların sürdüğünü söyleyen Uğur,”Yine Port Of Bandırma Limanı için çalışmalarımız devam e diyor. Hatta önümüzdeki hafta kalabalık bir heyet bu konuda Rotterdam’a gidecek. Aynı zamanda bu limanla ilgili kıyı imar dolgu planlarına da başladık. İnşallah Bandırmaya limanıyla, lojistik merkezi ile ve OSB si ile önemli bir istihdam ve cazibe alanı kazandıracağız. BU arada 6. Ana jet üssü ve Liman AVM’nin önünde yapacağımız dalçıkla ilgili de sondaj çalışmaları bitti. İnşaat projeleri de en kısa zamanda gelecek. Onları da havaların düzelmesiyle birlikte hayata geçireceğiz.” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan BANDIRMASPOR'DA HAREKETLİ GÜNLER başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

EDİP UĞUR’UN BANDIRMA AÇIKLAMASI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x