EDİP UĞUR’DAN ALP BOSTANCI’YA SATIŞ İÇİN DESTEK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Bandırma İlçe Teşkilatı Başkanı İş Adamı Alp Bostancı İlçe Yönetim Kurulu Üyesi başarılı iş adamı Abdullah Çolak ile birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur’u ziyaret etti.

Bandirma.com.tr İnternet Gazetesi Haber Merkezinin ulaştığı kulis bilgilerine göre; Alp Bostancı ve Abdullah Çolak Edip Uğur’u makamında ziyaretinde Bandırma İlçe Teşkilatı’na ait minibüs aracının satışı ile ilgili Uğur’dan destek istedi.

EDİP AĞA’DAN GENÇ BAŞKAN BOSTANCI’YA TAM DESTEK!
Geçtiğimiz hafta satışı ile ilgili medyada çıkan haberler sonrası kamuoyunda oluşan bilgi kirliliğini bir an önce sonlandırmak adına Başkan Edip Uğur’u makamında ziyaret eden Alp Bostancı ve Abdullah Çolak’a partiye ait aracın satışı ve bu satış gelirinden partiye ait bir bina kazandırılması ile ilgili Edip Uğur’dan destek gecikmedi. Bandirma.com.tr’nin ulaştığı kulis bilgilerine göre Başkan Uğur Alp Bostancı ve ekibine konu ilgili tam destek verdi.

VEKİL KIRCI DA ALP BOSTANCI’YI YANLIZ BIRAKMADI
Öte yandan geçtiğimiz hafta parti meclisinde oy çokluğu ile kabul edilen araç satışı ile partiye mülk kazandırılması kararına da Ak Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı’nın da destek verdiği kulislerimize sızan bilgiler arasında…

PARTİLİLERCE DE SEVİNÇLE KARŞILANDI
Bandirma.com.tr İnternet Gazetesi muhabirlerinin ulaştığı Ak Partili üyelerde parti yönetimin aldığı karardan memnun olduklarını her ay partiye yüzlerce lira masraf yaratan seçimden seçime kullanılma gereği duyulan minübüsün satılarak yerine parti binası alınma kararına destek verdiklerini belirttiler. Yeni başkan Bostancı ve çiçeği burnunda vekil Sema Kırcı’nın partide pozitif bir hava estirdiğini belirten partili üyeler parti  ve Bandırma yararına olabilecek her olumlu kararda Başkan Bostancı’nın yanında olduklarının altını çizdiler.

SORUN ÜRETEN DEĞİL, ÇÖZÜM ÜRETEN BİR YÖNETİM
Göreve geldiği günden bu yana Bandırma içi parti yönetiminde ve dolayı şehrimize hizmet sağlayan kurumlarda sorunları birbir çözen Alp Bostancı ve ekibi sorun üreten değil çözüm üreten bir yönetim anlayışı ile hizmet veriyorlar.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

EDİP UĞUR’DAN ALP BOSTANCI’YA SATIŞ İÇİN DESTEK

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x