ECZACI ÇİFT GAMZE İLE TOLGA MUHTEŞEM DÜĞÜNLE EVLENDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Serap Eczanesi sahibi Serap ve Mehmet Şentürk’ün eczacı oğlu Bursa’daki Bandırma Eczanesi’nin sahibi Tolga Şentürk ile Bursa Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi, inşaat müteahhiti, Bursa İMSİAD Başkan Yardımcısı Serap ve Orhan Çiçek çiftinin eczacı kızı, Bursa Çiçek Eczanesi sahibi Gamze Çiçek Bandırma Eken Prestige Otel’de yapılan muhteşem yemekli düğün töreni ile evlendi.

Seri Organizasyon tarafından planlanan düğün salonunda genç çiftin nikahını Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza kıydı.

Sahneye çıkan Grup Markaj eşliğinde İstanbul’dan gelen ses sanatçıları genç çift için günün sevilen şarkılarını söyledi.

Düğün törenine Ak Parti Bandırma ilçe Başkanı Alp Bostancı ve eşi, gelinin akrabaları Fatoş çiçek, Nihat Çiçek, Recep Çiçek, Serap Çiçek, Hatice Şentürk, Recep Şentürk, Arzu Şentürk, Dr. Selim Panç, Dr. Ozan Bahar, Eczacı Nesrin İsmail Bilge, Emre Dişad Bostancı, Esnaf  Kredi ve Kefalet Koop. Başkanı Hatice ve Niyazi Güler çifti ile Bandırma ve Bursa’dan gelen seçkin misafirler katıldı. Genç çift düğün pastasını davetlilerin alkışları eşliğinde kesti.

Bizde Bandırma’nın Sesi gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ECZACI ÇİFT GAMZE İLE TOLGA MUHTEŞEM DÜĞÜNLE EVLENDİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x