DURSUN MİRZA 14 ŞUBATI MI BEKLİYOR?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın CHP’den yeniden aday gösterilmemesi sonrasında bağımsız yada DSP’den aday olacağı iddia ediliyor.

Geçtiğimiz günlerde Bandırma’da bir dizi anket çalışması yaptıran Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın anketteki oy oranının yüzde 30 oranında çıkması ve DSP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tamer Kamber’inde Mirza’yı makamında ziyaret etmesi sonrası DSP’dan aday olacağı iddiasını Bandırma siyasi kulislerinde daha da güçlendirdi.

YENİ TARİH 14 ŞUBAT MI?

Daha öncesinde 2 Şubat’ta CHP parti meclisine itirazlarını ileten Dursun Mirza’nın sonuç alamaması sonrası diğer partilerden DSP ile sıcak temas kurması bazı siyasi çevrelerce “blöf” olarak nitelendirse de Başkan Mirza’nın belediye çalışanları, meclis üyeleri ve yakın çevresi ile yaptığı görüşmeler sonrası henüz karar aşamasında olduğu kendi beyanlarından biliniyor.

DSP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tamer Kamber’in Edremit’te Kamil Saka ve Bandırma’da Dursun Mirza ile birlikte seçime girmek istediği kulisi bu haftanın yeni gelişmeleri arasında yer alıyor. 14 Şubat’ta Balıkesir genelinde adaylarını resmen açıklayacak olacak DSP’nin Bandırma’da Dursun Mirza, Edremit’te Kamil Saka ile Balıkesir genelinde 2 büyük ilçede sürpriz yapacağı siyasi kulislerde iddia ediliyor.

3 GÜNDE BİR BİLLBOARDLAR YENİLENİYOR

Bandırma’da dikkat çeken bir diğer detay ise şehrin dört bir yanındaki onlarca dış mekan reklam sahasındaki billboardların 3 günde bir Dursun Mirza’ya ait reklam görsellerinin değiştirilmesi. İşte Bandırma’da yaşanan ve basına yansıyan bu sıcak gelişmeler Dursun Mirza’nın adaylığını açıklamasının an meselesi olduğu iddalarını güçlendiriyor.

Haber : Onur Kutlu – Mustafa Yamaner

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

DURSUN MİRZA 14 ŞUBATI MI BEKLİYOR?

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x