DUBAİ THE BIG 5 YAPI VE İNŞAAT FUARI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

22-23 Kasım tarihlerinde Bandırma Ticaret Odası organizasyonu ile Dubai’de gerçekleşen The Big 5 Yapı ve İnşaat Fuarı’na ziyaret ve iş gezisi organizasyonu düzenlendi. Organizasyona Bandırma, İzmir, Çorum ve Konya şehirlerinden 18 firma temsilcisi katıldı.

Bu ziyaretlerde inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmalar dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen katılımcılar ile birebir görüşme, inşaat sektöründe gelişen yeni teknolojileri yerinde görme, ürün değerlendirme ve pazar koşulları ile rekabet düzeyleri konusunda görüşmeler yapma imkânı buldu.

Ayrıca, 24 Kasım tarihinde Türk İş Konseyi kuruluşuna ziyaret gerçekleştirildi. Gerçekleşen toplantıda Bandırma Ticaret Odası, Balıkesir Ticaret Odası, Eskişehir Ticaret Odası ve OSTİM İş ve İnşaat Makinaları Kümelenmesi yetkilileri hazır bulundu. Toplantıda Bandırma Ticaret Odası Meclis Üyesi Göksel Karlahan, Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ermişler, Eskişehir Ticaret Odası Meclis Başkanı İskender Bayar ve OSTİM İş ve İnşaat Makinaları Kümelenmesi Koordinatörü Fevzi Gökalp bölgeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Daha sonra Türk İş Konseyi Genel Koordinatörü Meltem Özay Türk İş Konseyi’ni katılımcılara anlattı. Toplantının ikinci bölümünde katılımcı firmalar ve Dubai’de faaliyet gösteren Türk İş Konseyi üyesi firmalar ile ikili iş görüşmeleri (B2B) gerçekleştirdi.

Türk İş Konseyi ziyaretinden sonra katılımcı firmalar ile Dubai’de faaliyet gösteren DeTECH Contracting firmasının şantiyesine ziyaret gerçekleştirildi. Öncelikle firmanın İnşaat Müdürü Cemal Seçkin katılımcılara yapılan proje hakkında detaylı bilgiler verdi. Daha sonra sahaya inen ekip yapılan işi yerinde görme fırsatı yakaladı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

DUBAİ THE BIG 5 YAPI VE İNŞAAT FUARI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x