1. Haberler
  2. Balıkesir
  3. DENETİMLER ETKİLİ OLARAK DEVAM EDECEK

DENETİMLER ETKİLİ OLARAK DEVAM EDECEK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Hasan Şıldak; İçişleri Bakanlığı tarafından “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganı ile Erdek ve Bandırma İlçelerimizde gerçekleştirilen Covid-19 denetimlerini yerinde inceledi.

Kontrollü sosyal hayat dönemi içeresinde uygulanması gereken tedbirlerin kapsamlı şekilde kontrollerinin yapıldığı denetimlere, Vali Hasan Şıldak’ın yanı sıra İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Emniyet Müdürleri, İlçe Jandarma Komutanları katıldı.
Vali Şıldak Bakanlığımızca 81 İl Valiliğine gönderilen Genelge kapsamında, “pazarlar, iş yerleri, marketler, toplu taşıma araçları, yollar, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar, taksiler ve tüm yaşam alanlarına” yönelik denetimlerin İlimiz genelinde aralıksız olarak devam edeceğini belirtti.

Katıldığı denetimler sırasında görüştüğü iş yeri sahiplerine, Kontrollü Sosyal Hayat dönemini içeren bu sürecin önemine vurgu yapan Vali Hasan Şıldak, tedbirlerin en hassas şekilde uygulanmasının gerektiğini belirterek, kurallara uyan vatandaşlara teşekkür etti.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2026 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

DENETİMLER ETKİLİ OLARAK DEVAM EDECEK
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
KAI ile Haber Hakkında Sohbet