DAHA YEŞİL BİR BALIKESİR İÇİN 7/24 ÇALIŞIYORLAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar şehrin dört bir köşesini şantiyeye çevirdi. Özellikle asfalt çalışması biten yerler başta olmak üzere, eskiyen orta refüjlerdeki bitkiler ve süs aksesuarları tekrardan elden geçirilerek daha yeşil bir Balıkesir için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Kent Estetiği Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Ayvalık Sarımsaklı, Altınova’daki orta refüjlerde yabancı otlar temizlenirken; dikimi yapılan süs bitkileri bahse konu refüjleri adeta çiçek bahçesine çevirdi.

Bunların yanı sıra Edremit girişindeki 600 metrelik orta refüjde peyzaj çalışmalarında sona yaklaşılırken; refüje zakkum, manolya yapraklı kartopu bitkilerinin dikimi gerçekleştirilerek ilçe girişi güzelleştirildi.

Kent merkezindeki Gazi Bulvarı’nda ise orta refüjlerdeki bitkilerin dikimi tamamlanırken; İstasyon meydanından deve loncasına kadar olan orta refüj çalışması vatandaşlardan tam not aldı.

Yapılan çalışmalara ilişkin görüşlerini açıklayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, mutlu ve huzurlu şehir Balıkesir için çalıştıklarını dile getirirken; özetle şunları söyledi: “Balıkesir’in 20 ilçesinin dört bir köşesinde ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Birçok ilçemizde BASKİ altyapı ve kaliteli su ihtiyacını karşılamak için çalışırken, aynı anda 50’den fazla noktada Fen İşleri ekiplerimiz asfalt serimi ve taş döşeme işlerini gerçekleştirerek vatandaşlarımızın toz, toprak ve çamurdan kurtulması için mücadele veriyor. Kent Estetiği Dairemiz gerek parklarımızda gerekse orta refüjlerde yeşillendirme çalışmalarını hayata geçirerek daha yeşil, daha nefes alınabilen Balıkesir için çalışıyor. Daha ismini sayamadığım birçok başlıkta diğer dairelerimiz de yoğun çalışma temposuyla faaliyetlerini sürüdürüyor. 7/24 ara vermeden çalışan tüm mesai arkadaşlarımı üstün gayretlerinden kutluyorum. Daha güzel, daha yaşanabilir bir Balıkesir için el ele, gönül gönüle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

DAHA YEŞİL BİR BALIKESİR İÇİN 7/24 ÇALIŞIYORLAR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x