CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, HALEPLİ BANA ALABED VE AİLESİNİ KABUL ETTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Halep’te yaşanan dramı sosyal medya üzerinden dünyaya duyuran 7 yaşındaki Halepli Bana Alabed ve ailesini Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde ağırladı.

Kabulde, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Halepli Bana ve ailesi ile bir süre sohbet etti. Bana Alabed, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Halep’teki çocuklara ve savaştan kurtulmamıza yardım ettiğiniz için teşekkür ederim, sizi çok seviyorum” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Bana ve ailesi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Doğu Halep’te yaşayan Bana ve İngilizce öğretmeni annesi Fatma Alabed, 3 ay önce Twitter’da açtıkları hesap üzerinden, dünyaya katliamın sona ermesi için harekete geçilmesi çağrısında bulunmuştu. Sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’na yardım çağrısında bulunan Bana’ya, Bakan Çavuşoğlu kuşatmadaki diğer sivillerle birlikte kendisini ve ailesini güvenli şekilde kurtarma sözü vermişti. Türkiye’nin girişimleri sonucu gerçekleşen tahliyede Haleplilerle birlikte İdlip’e gelen Bana ve ailesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Ankara’ya davet edilmişti.

Kaynak : tccb

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, HALEPLİ BANA ALABED VE AİLESİNİ KABUL ETTİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x