ÇOCUKLARIMIZ DAHA İYİ EĞİTİM ALSIN DİYE

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Belediyesi, Aksakal Ortaokulu’nun istediği destek sonucunda ziyaret edip incelediklerini  ve istedikleri desteği vereceklerini söyledi. Ayrıca Bandırma Belediyesi yaptığı açıklamada

“Sosyal belediyecilik anlayışıyla imkanlarımız ölçüsünde tüm kurumlara destek vermeye devam ediyoruz. Bildiğiniz gibi Camiler Diyanet İşlerine, Sağlık Ocakları Sağlık Bakanlığına ve okullar Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olmadır. Bu kurumların kendilerine ait bütçeleri var. Ancak bize gelen taleplere kulağımızı kapatamıyoruz ve imkanlar ölçüsünde destek olmaya devam ediyoruz.

Aksakal Ortaokulumuz da bizden okul bahçesini düzenlememizde destek istediler. Fen İşleri Müdürümüz Adil Becene ve Meclis Üyemiz Erhan Atik’le birlikte okul bahçesinde incelemelerde bulunduk ve taleplerini dinledik.

Çocuklar bizim önceliklerimizin başında geliyor. Çocuklarımızın daha güvenli ve daha güzel bir ortamda eğitim alabilmeleri için görev alanımızda olmamasına rağmen imkanlar ölçüsünde çevre düzenlemesi, araç ve gereç desteği veriyoruz. Aksakal Ortaokulumuzun de çevre düzenlemesini 2017-2018 eğitim-öğretim dönemi başlamadan tamamlayacağız.” dedi.

03(1)

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ÇOCUKLARIMIZ DAHA İYİ EĞİTİM ALSIN DİYE

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x