ÇINARLI ÇAĞDAŞ GENÇLİK HEDEF BÜYÜTTÜ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çınarlı Mahallesinde roman gençlerin uyuşturucudan uzak bir gelecek yaşamaları için çaba sarf eden ve faaliyet gösteren Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği projelerine devam edecek.

Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği Başkanı Eyüp Demirezen yakın gelecek planlarını İlk Haber Gazetesine anlattı. Zaman zaman zorlanmalarına rağmen mücadeleye devam edeceklerini belirten Demirezen, ” Geçtiğimiz iki yaz sezonunda da bölgemizde ki roman çocuklarla kamp yaptık. Belirli bir program çerçevesinde eğitim, müzik, eğlence, spor yaparak yeni bir dünya ile tanıştılar. Kamp projemiz bu yazda sürecek. İnşallah biraz daha geniş kapsamlı yapmayı düşünüyoruz. Türkiye genelinden farklı bir kaç roman derneğini daha dahil edebiliriz. Tüm derneklerle sürekli iletişim halindeyiz. Düzenlenen seminerlerde toplantılarda bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyoruz” dedi.

Müziğin Limanı isimli bir proje üzerinde çalıştıklarını dile getiren Demirezen, ”  Haftada bir olmak üzere roman müzisyenlerden oluşan bir grup ile Bandırmanın tanınmış simalarını, siyasetçilerini, iş adamlarını ve vatandaşları bir araya getirerek müzik programı düzenlemek istiyoruz. Bu programı da sosyal medya programları üzerinden canlı yayınlayarak geniş kitlelere ulaşmak ve  müzik aracılığıyla hem roman kültürünü hemde derneğimizin vizyonunu anlatmak istiyoruz. Her şey yolunda gider ve istediğimiz gibi olursa , ilerde buradan sağladığımız gelir ile derneğimizin ve çocuklarımızın gelişimlerini sürdürmeleri için ihtiyaçlarını giderme noktasında kullanmayı planlıyoruz ” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İLK HABER

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ÇINARLI ÇAĞDAŞ GENÇLİK HEDEF BÜYÜTTÜ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x