CİNAL:TERÖR TURİZİMCİNİN DE GÜNDEMİNDE

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erdek Turizmciler ve İşadamları Derneği Başkanı Faruk Cinal, Rusya krizi sonrasında turist ve gelir kaybıyla uğraşan turizm sektörünün sektörün gündemine şimdi de terör girdiğini söyledi.
10 ülkenin vatandaşlarını Türkiye’de dikkatli olmaları, bazı bölge ve illere gitmemeleri konusunda uyardığını anımsatan Cinal, yaşanan tüm bu gelişmelerden sonra sektörün bu yılı düşüşle kapatmasının beklendiğini dile getirdi.
Terör olaylarından dolayı özellikle yabancı turistlerin ilçedeki tesisler üzerinde fiyat baskısı yaptığını dile getiren Cinal, ilçedeki tesislerden fiyatlarını düşürmemeleri çağrısında bulundu.
Türkiye’de savaş var algısının hızla yayıldığına dikkat çeken Cinal “Özellikle yabancı turistler Erdek’te bulunan turizmcilere terörü gerekçe göstererek fiyat baskısı yapmaktadırlar. Turizmcilerimiz fiyatlarını geri çekerlerse gelecek yıllarda yabancı turistlerle fiyat konusunda ciddi sıkıntılar yaşayabilirler” dedi.
Cinal, yaşanan bu gelişmelerden sonra Turizm Bakanlığının 2016 tanıtım kampanyasını bu yıl ağustos ve eylül ayına çekerek tanıtım bütçesini arttırması gerektiğini sözlerine ekledi.

KAYNAK:İLKHABER GAZETESİ

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

CİNAL:TERÖR TURİZİMCİNİN DE GÜNDEMİNDE

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x