1. Haberler
  2. Yerel
  3. CHP’li Serkan Sarı, Ayvalık’ta Parti Örgütü ile Bir Araya Geldi

CHP’li Serkan Sarı, Ayvalık’ta Parti Örgütü ile Bir Araya Geldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ayvalık’ta Dayanışma ve Hedef Zirvesi

Balıkesir milletvekili Serkan Sarı, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Ayvalık örgütüyle bir araya geldi. Yapılan görüşmede, ilçe başkanı Hüseyin Şalmanlı, belediye başkanı Mesut Ergin ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Halkın Umudunun Yolunda Kararlılık

Sarı, yapılan buluşmayla ilgili olarak, birlikte yürüdükleri yolun önemine dikkat çekti. Bu yolun, örgütlü mücadelenin, dayanışmanın ve halkın umudunun yolu olduğunu vurguladı. Ayvalık’ta partinin güçlü örgütlenmesi ile çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Hedef: Halkın İktidarını Kurmak

Milletvekili Sarı, Ayvalık’taki çalışmaların ana hedefini açıkladı. Bu hedefin, partinin örgüt gücüyle birlikte “halkın iktidarını kurmak” olduğunu ifade etti. Bu doğrultuda inançla çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Erdek ve Ocaklar'da Huzur Dolu Bir Akşam Manzarası başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

CHP’li Serkan Sarı, Ayvalık’ta Parti Örgütü ile Bir Araya Geldi
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
KAI ile Haber Hakkında Sohbet