CHP’DE ANMA ETKİNLİĞİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün Bandırma CHP İlçe teşkilat binasında Asteğmen Kubilay, Sarıkamış şehitleri, Maral Katliamımda hayatını hayatını kaybedenler ve İsmet İnönü’yü anma etkinliği düzenlendi.

Programa Bandırma CHP İlçe Başkanı Atilla Atakay , Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Gençlik ve Kadın Kolları temsilcileri , Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan etkinlikte konuşma yapan İlçe Başkanı Atakay, ” Tarih tekerrürden ibarettir, temeli olmayan her şey yıkılmaya mahkumdur. Eskiler doğru duvar yıkılmaz derlerdi, biz doğru duruyoruz durmaya da devam edeceğiz. ” dedi .

Konuşmasına devam eden Atakay , ”Bilimsellikten , istatistikten, Fenden , Sosyolojiden uzak tek akılla ve doğmatik bir biçimde bu ülkeyi 14 yıldır yöneten AKP hükümeti iç ve dış her politikasında duvara toslamaya devam ediyor. İçine girdiğimiz bu girdaptan kurtulmak için hükümetin acilen meclisteki muhalefete kulak vermesi ve demokratik kitle örgütleriyle toplantılar yapması gerekiyor. İş işten geçmeden milli bir mutabakatla terörün engellenmesi ve iç siyasetin dizayn edilmesi gerekiyor. Sarıkamış şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi, Cumhuriyet şehidimiz Kubilay’ı , Maraş katliamında yaşamını yitiren yurttaşlarımızı ve çok partili parlamenter rejim için mücadele eden partimizin 2.Genel Başkanı Sayın İsmet İnönüyü rahmet ve minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

CHP’DE ANMA ETKİNLİĞİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x