CHP Bandırma yeni yönetiminden Mirza’ya ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Bandırma İlçe Başkanlığı yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz haftalarda yapılan ilçe kongresinde göreve gelen CHP Bandırma İlçe Başkanı Atilla Atakay ve yönetimi Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı yaptığı ziyarette yeni yönetimini ve görev dağılımlarını tanıttı.
İlçe Başkanı Atilla Atakay: ‘ Öncelikle Cumhuriyet Halk Partisi’nin çalışmalarına verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Dursun Mirza’ya teşekkür ederiz. Önceki yönetimimizin tecrübesi yenilerin dinamizmi ve enerjisiyle çok güzel işlere imza atacağız. Sizlerle koordinasyon içinde vatandaşa, bizde hizmet etme onurunu yaşayacağız.’ dedi.
CHP Bandırma yeni İlçe Yönetiminin yaptığı ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan Mirza: ‘Çağdaş bir kent olma yolunda attığımız her adımı yerel yönetim olarak ilçe örgütümüzle birlik ve dayanışma içerisinde çok çalışmamız gerekiyor. Emekleriniz için CHP Bandırma İlçe Başkanı Atilla Atakay ve yönetimine teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.’dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

CHP Bandırma yeni yönetiminden Mirza’ya ziyaret

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x