CHP BALIKESİR MİLLETVEKİLİ AKIN KOLLARI SIVADI: “BAŞKAN SARI İLE YİNE KAZANACAĞIZ”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, son Parti Meclisi’nde Balıkesir ilçelerinin belediye başkan adaylarının belirlenmesinin ardından yerel seçim için çalışmalarına hız verdi. Erdek ve Gönen’de belediye başkan adayları ile bir araya gelen Ahmet Akın, seçim çalışmaları için kolları sıvadı.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Başkan Hüseyin Sarı ve partililer ile birlikte sabah erken saatlerde Erdek’te buluştu. Erdek’te Belediye Başkanlığı’na beşinci kez aday gösterilen Belediye Başkanı Sarı’yı kutlayan Ahmet Akın, Sarı’ya çalışmalarında başarı diledi.  Ahmet Akın, Erdekliler’in ve Erdek’te Millet İttifakı etrafında bir araya gelen herkesin Hüseyin Sarı’yı bir kez daha Belediye Başkanı yapacağına inandıklarını vurguladı.

Daha sonra Gönen’e geçen Ahmet Akın, Belediye Başkan Adayı İbrahim Palaz CHP Gönen İlçe İlçe Başkanı Ünsal Acar, ilçe yöneticileri ve partililerle birlikte Sarıköy’de faaliyet gösteren bir çok firmayı ziyaret ederek çalışanları ile bir araya geldiler. Çalışanlarla öğle yemeğini beraber yiyen Akın, Palaz ve beraberindekiler işçilerin yoğun ilgisi ile karşılandı. Akın ve Palaz, yerel siyasetin Türkiye siyaseti ile farklı olduğunu, Cumhurbaşkanı değil Gönen Belediye Başkanı seçmek için oy kullanılacağını ifade ettiler. Ahmet Akın, “Gönen Belediye Başkanı Adayımız İbrahim Palaz hepinizin sevdiği Gönen için yüreğini ortaya koyan bir kardeşiniz. Elimizi değil yüreğimizi taşın altına koyarak Gönen için çalışıyoruz. Gönen, İbrahim Palaz ile derman bulacak. 1 Nisan’da Gönen’de hep birlikte yeni bir yönetimi hayata geçireceğiz. Mart’ın sonu bahar” diye konuştu.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

CHP BALIKESİR MİLLETVEKİLİ AKIN KOLLARI SIVADI: “BAŞKAN SARI İLE YİNE KAZANACAĞIZ”

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x