BÜYÜKŞEHİRİN KÖRFEZ YATIRIMINDA ÇALIŞMALAR SON HIZ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ARITMALARDA ÇALIŞMALAR SON HIZ

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Altınoluk İlave Atıksu Arıtma Tesisi ve Narlı ile Havran Kanalizasyon Şebekesi ve Atıksu Arıtma Tesislerinin inşaatı son hızla devam ediyor.

Mayıs ayı içerisinde temeli atılanAltınoluk ilave atık su arıtma tesisi ileAltınoluk‘ta arıtmanın kapasitesi 80 binden 120 bine çıkarılacak. Bununla beraber Narlı‘da temeli atılan 40 bin kişilik Narlı Atık su Arıtma Tesisi’nde de çalışmalar aralıksız devam ediyor. Narlı‘da devam eden çalışmalarda ayrıca 3 bin 500 metrelik kanalizasyon hattının inşaatı gerçekleştirildi.

Havran İlçesi Kanalizasyon Şebekesi ve Atık su Arıtma Tesisi İnşaatıkapsamında yaklaşık 40 km kanalizasyon şebeke hattı, 1 adet terfi merkezi ve 6 km terfi hattı yapılacak. Büyükdere’de bulunan 5 bin kişi kapasiteli mevcut arıtma tesisi ile birlikte toplam kapasite 30 bin kişi olacak. Havran‘da yaklaşık 5 kilometrelik kanalizasyon hattının çekimi tamamlanırken, çalışmalar aralıksız devam etmekte.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BÜYÜKŞEHİRİN KÖRFEZ YATIRIMINDA ÇALIŞMALAR SON HIZ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x