BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜNİVERSİTELİLERE AŞURE İKRAMI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Paylaşmanın öneminin vurgulandığı Muharrem ayı dolayısıyla Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi’nde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından aşure hayrı düzenlendi. Üniversitelilere, aşurelerini kazanın başına geçen protokol üyeleri ikram etti.

Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi’nde, içinde bulunduğumuz Muharrem ayı dolayısıyla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından aşure hayrı gerçekleştirildi. Etkinliğe; Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri; Adil Çelik, Belgin Gökçe Uygur, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey ve Pakize Mutlu Aydemir de katılım gösterdi. Kazanın başına geçerek, aşureleri öğrencilere kendi elleriyle ikram eden protokol üyeleri,  2019-2020 eğitim öğretim yılının başlaması ve “Ahilik Haftası” dolayısıyla birlik, beraberlik ve paylaşmanın önemini vurgulayan konuşmalar yaptılar.

Gelecek sensin” ve “Kampüse hoş geldin” yazılı afişlerin yer aldığı aşure dağıtım alanında öğrenciler; birbirleriyle tanışma ve kaynaşma fırsatı buldular.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜNİVERSİTELİLERE AŞURE İKRAMI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x