BÜYÜKŞEHİR ZOR GÜNLERDE VATANDAŞLARIN YANINDA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küçük Rahmi’nin, Whatsapp İhbar Hattı’ndan hastalığı dolayısıyla talep ettiği tuzsuz ekmeği Balıkesir Büyükşehir Belediyesi personeli evine kadar ulaştırdı. İsteği yerine getirildiği için çok mutlu olan Rahmi, Başkan Yılmaz’a teşekkür ve selamlarını gönderdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Merkez Altıeylül ilçesine bağlı kırsal Karamanköy Mahallesi’nde yaşayan 9 yaşındaki Rahmi Aslanboğa’nın isteğini yerine getirdi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi Whatsapp İhbar Hattı aracılığıyla potasyum yükselmesi ve hipertansiyon hastası oğlu adına istekte bulunan annesi, uyguladığı diyet dolayısıyla tuzsuz ekmek tüketmesi gereken oğlu için ekmek talep etti. Küçük Rahmi’ye Fırıntaş’tan tuzsuz ekmek ile oyuncak tren gönderen Başkan Yılmaz, Rahmi’nin kız kardeşleri minik Asel ile Emine’yi de unutmayarak onlara da Barbie bebek gönderdi.

“EVİMİZE KADAR GETİRDİLER”
Oğlunun isteğini yerine getiren Başkan Yılmaz’a teşekkürlerini ileten çocukların annesi Şeyda Aslanboğa “Yücel Yılmaz Başkanımızdan Allah razı olsun. Hastalığı dolayısıyla oğlum diyet uyguluyor, bu nedenle tuzsuz ekmek tüketmesi gerekiyor. Ekmeğe ulaşım sağlayamadık. Büyükşehir Whatsapp İhbar Hattı’na yazarak talepte bulunduk. Oradan anında dönüş yaptılar ve sonrasında ekmeği eve kadar getirdiler, yanında 3 çocuğuma da hediyelerle birlikte. Her şey için çok teşekkür ederim.” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Bandırma Uçak Bileti Fiyatları İç Hatlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BÜYÜKŞEHİR ZOR GÜNLERDE VATANDAŞLARIN YANINDA

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x