BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BANDIRMA’YA HİZMETLERİNDE SAMİMİ Mİ ?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Dursun Mirza Süperonline kazıları ve Büyükşehir Belediyesi’nin Kurtuluş caddesinde gerçekleştirdiği asfalt çalışması ile ilgili açıklama yaptı.

Bandırmamızın en büyük çilesi ve vatandaşlarımızın şikayetleri şehir içinde yapılan kazılardır diyerek söze giren başkan Mirza: “Bugüne kadar tek belediye sistemine ve hizmetine alışmış vatandaşlarımızda her türlü hizmette ve sorunda bizi muhatap görmektedir. Ancak 2014 yerel seçimiyle birlikte tüm vatandaşlarımız sandıkta kendisine hizmet etmek için iki farklı belediye için tercihlerini yapmıştır. Biz de bize verilen bu kutsal görevi yerine getirmek için kısıtlı imkanlarla var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Yapılan yanlışları vatandaşlarımıza iletmek ve bilgilendirmek istediğini belirten Başkan Mirza: “Bize haber verilmeden yapılan kazıların tamirat ücretlerini almadan vatandaşımızın mağduriyetini gidermek için tamiratlar yapıyoruz. Ancak yeni tamiratını yaptığımız yerler tekrar kazılıyor. Usulüne uygun kazılmadığı için tamiratları çok zor ve masraflı oluyor. Ayrıca tamir ettiğimiz yerler tekrar kazılıyor. Vatandaşlarımızın cebinden çıkan paralar da boşa gidiyor. Geçtiğimiz ay tüm Bandırma’daki kazıların tamiratlarını ücretini alıp almadığımıza bakmaksızın tamir ettik. Tamir ettiğimiz yerler tekrar hoyratça kazılıyor. Kazılardan çile çeken vatandaşlarımız da Bandırma Belediyesini suçluyor. Biz de yetki verdiğiniz iki belediyenin sorumluluklarını bilmenizi istiyoruz” dedi.

Ayrıca yapılan her türlü hizmeti desteklediklerini ve arkasında olduklarını belirten Mirza: “Daha fazla ve daha doğru hizmet edilsin diye de her kurumu destekliyoruz. Birlikte istişare içinde çalışmak istiyoruz. Çözüm önerileri sunuyoruz. Ancak bizim bu çabalarımızı ve isteklerimizi görmezden geldikleri için, hatta bizi zor durumda bırakmak için özellikle hareket ettiklerini düşünüyorum” dedi.

Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanının önünden başlayarak, Kurtuluş Caddesi boyunca devam eden ve Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğunda olan dükkanların reklam gelirlerini topladıklarını belirten Mirza: “Bizim yeni asfaltladığımız bölümde dahil olmak üzere tüm asfaltı kaldırarak yeni asfalt döktüler. Yapılan hizmeti yetersiz bulsak da takdirle karşılıyoruz. Bandırma’nın gelirlerinin yarısına yakınını alan Balıkesir Büyükşehir Belediyesinden hizmet bekliyoruz. Yapılacak hizmetlerinde düzgün yapılmasını istiyoruz. Bakın burada asfalt yaptılar. Asfalt molozunu bırakıp gittiler. Kaldırımları bozdular. Hizmet böyle olmaz. Bir yeri yaparken başka yeri bozarak hizmet olmaz. Bu ya iş bilmemektir ya da kasten yapılıyor. Bu bozduğunuz yerleri kim yapacak? Böyle iş yapmak olmaz. Buna iş yaptım göstererek yapılanı bozmak ve Bandırma Belediyesini zor duruma bırakmaktır. Bakın Baski asfaltı kazmış ve kazdığı yeri kapatmamış. Çıkan asfaltı da caddenin ortasına bırakıp gitmişler. Bu şekilde iş yapılmaz. Vatandaşlarımız da bunun sorumlularını bilsinler” dedi.

Diyalog halinde çalışılması için tüm kurumların işbirliği yapması gerektiğine de değinen Başkan Mirza: “Biz istiyoruz ki yapılacak kazılarda bizden de izin alınsın. Belli bir program doğrultusunda aynı zamanda kazılsın hizmetler götürülsün ve tamiratları da bir kerede yapılsın. Yap boz, tekrar boz tekrar yap ile vatandaşlarımızın ceplerinden çıkan para boşa gitmesin. Ayrıca vatandaşlarımız uzun süre çile çekmesin” diyerek sözlerini tamamladı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BANDIRMA’YA HİZMETLERİNDE SAMİMİ Mİ ?

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x