AK Parti Genel Merkezi Eşref Kasapoğlu’nun istifasının ardından boşalan Bandırma İlçe Başkanlığıyla ilgili Göksel Karlahan, İhsan Turgut ve Alp Bostancı’yı mülakat için Ankara’ya çağırdı.
Hatırlanacağı üzere Balıkesir’den sorumlu genel koordinatör Ahmet Baha Öğütken, İlçe Başkanı Eşref Kasapoğlu’nun istifasının ardından görevlerinin başında olduğunu açıklayan yönetim kurulu üyeleriyle bu hafta içinde parti binasında bir araya gelmiş, yaklaşık 2 saat süren görüşmeler sonrasında tüm yönetim kurulu üyelerini istifa konusunda ikna etmişti.
Yönetim kurulunun istifasının ardından Alp Bostancı, Göksel Karlahan, Selami Gezer, İhsan Turgut, Yavuz Kılıç ve Feridun Demirdöğen ilçe başkanlığına aday olduklarını açıkladı. Adaylar arasında ön eleme yapan AK Parti Genel Merkezi Göksel Karlahan, İhsan Turgut ve Alp Bostancı’yı mülakat için Ankara’ya çağırdı.
İlçe başkanlığı için milletvekili Sema Kırcı’nın Alp Bostancı’yı desteklediği öğrenilirken, mülakat öncesinde İhsan Turgut’un Alp Bostancı ile bir görüşme yaptığı, bu görüşmede Turgut’un aday gösterilmemesi halinde Alp Bostancı’nın yönetim kurulu listesinde görev almak istediğini dile getirdiği öne sürülüyor.
Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.