Boğaziçi Köprüsü trafiğe açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gece boyunca tanklarla kapatılan Boğaziçi Köprüsü, askerlerin teslim olmasının ardından kısmen, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ise her iki istikamete trafiğe açıldı. İstanbul Şehir Hatları’ndan ise trafik nedeniyle arabalı vapurların ücretsiz olduğu açıklandı.

Gece boyunca tanklarla kapatılan Boğaziçi Köprüsü kısmen trafiğe açıldı. Akşam saatlerinde askerler tarafından tanklarla trafiğe kapatılan Boğaziçi Köprüsü’nde, askerlerin teslim olmasının ardından kontrollü şekilde araç geçişine başlandı. Avrupa ve Anadolu yakaları arasındaki karşılıklı geçişler, tek şeritten sağlanıyor.

Boğaziçi Köprüsü gişelerindeki askeri araçlar kaldırıldı, bazı tanklar ise hala köprü üzerinde duruyor. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ise her iki istikamete trafiğe açıldı.

Şehir Hatları: Trafik nedeniyle arabalı vapurlar ücretsiz

İstanbul Şehir Hatları A.Ş., yaptığı yazılı açıklamada, Üsküdar-Kabataş arasında arabalı vapur seferlerinin ücretsiz olacağını açıkladı.

Yapılan açıklamada, “15 Temmuz 2016 tarihinde akşam saatlerinde kapatılan ve gece boyunca tanklarla kapalı tutulan İstanbul Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinde durdurulan trafik nedeniyle İstanbul Şehir Hatları A.Ş. Üsküdar -Kabataş arasında sabaha kadar aralıksız arabalı vapurlarla ücretsiz taşımacılık hizmeti vermiştir. Kabataş – Üsküdar arasındaki ücretsiz arabalı vapur seferlerimiz devam etmektedir” denildi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Boğaziçi Köprüsü trafiğe açıldı

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x