“Bizim İçin En Büyük Öncelik, FETÖ’nün Elebaşının Ülkemize En Kısa Zamanda İadesidir”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Bizim İçin En Büyük Öncelik, FETÖ’nün Elebaşının Ülkemize En Kısa Zamanda İadesidir”

ABD Başkan Yardımcısı Biden ile ortak basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ben milletimle iftihar ediyorum, milletimle gurur duyuyorum. FETÖ’nün elinde F-16’lar vardı, helikopterler vardı, tanklar vardı, toplar vardı, fakat benim milletimin elinde sadece bayrağı vardı ve o bayrağıyla beraber tankların üzerine yürüyerek bu darbe girişimini püskürttü” dedi.

ABD Başkan Yardımcısı Biden’ı bu yıl ikinci kez Türkiye’de misafir etmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Çok farklı bir zeminde, farklı bir zamanda bu ağırlamayı yapmış olmaktan dolayı duyduğum üzüntüyü de ifade etmek istiyorum, çok daha farklı normal şartlarda keşke bu görüşmeyi yapabilseydik” dedi.

15 Temmuz akşamı askeri üniforma giymiş Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının gerçekleştirme gayreti içerisinde olduğu; ancak başaramadığı darbe girişiminin, millet tarafından farklı bir direnişle püskürtüldüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ben milletimle iftihar ediyorum, milletimle gurur duyuyorum. FETÖ’nün elinde F-16’lar vardı, helikopterler vardı, tanklar vardı, toplar vardı, fakat benim milletimin elinde, benim vatandaşımın elinde sadece bayrağı vardı ve o bayrağıyla beraber tankların üzerine yürüyor ve yüreğini inancıyla bütünleştirmek suretiyle de 12 saat gibi kısa bir zaman içerisinde bu darbe girişimini püskürtüyordu” diye konuştu.

Kaynak Cumhurbaşkanlığı

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

“Bizim İçin En Büyük Öncelik, FETÖ’nün Elebaşının Ülkemize En Kısa Zamanda İadesidir”

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x