BENGİ İLE EL ELE BAŞARIYA DOĞRU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Vali Ersin Yazıcı, BENGİ (Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme) Projesi kapsamında Balıkesir İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti.

KİTAP OKUMA SAATİ
Ziyarette ilk olarak Vali Ersin Yazıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Bayram Şahin öğrencilerle birlikte kitap okuma saatine katıldılar.
Daha sonra öğrencilerle sohbet eden Vali Yazıcı, çocukluk yıllarından öğrencilik yıllarına; günlük hayatından Valilik görevine kadar birçok konuda görüş ve düşüncelerini anlattı.

KİTAP, EN İYİ DOST
Dostluk üzerine öğrencilerin görüşlerini alan Vali Yazıcı, “Kitap, en iyi dost ve en sağlıklı arkadaştır. Kitaplar bizi hiç bir zaman yalnız bırakmaz ihtiyaç duyduğumuz her an yanımızda olurlar.” şeklinde konuştu.
Eğitime verdiği desteği her fırsatta dile getiren Vali Yazıcı, bütün kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde eğitim alanındaki çalışmaların titizlikle devam edeceğini sözlerine ekledi.

HAYAL EDİN
Vali Yazıcı, öğrencilere birer birer söz hakkı vererek öğrencilerin ne hissettiklerini ve hangi mesleği seçmek istediklerini sordu. Birçok başarının başlangıcında hayaller olduğunu ifade eden Vali Ersin Yazıcı, “Hayalleriniz varsa onlara gidin, onu yapın.  Hayal edin. Gerçek olmazsa da ulaşmak için çalışmaya devam edin.” dedi.

HEM ÇALIŞIP, HEM OKUDUM
Öğrencilerden gelen sorular üzerine Valilik mesleğinden söz eden Vali Yazıcı, “Bizim mesleğin asıl çekirdeği kaymakamlıktır.” dedi.

Valilik Makamına kadar uzanan süreci de öğrencilerle paylaşan Vali Yazıcı, ” Üniversite döneminde hem çalışıp, hem okudum. Ciddi bir deneyimdi benim için. Üniversite yıllarımda da kendime göre hedefler belirledim.  Bu meslek fedakârlık gerektiriyor. Mesai saati gözetmeksizin çalışmalısınız. Bizler, yasalarla belirlenen kurallar ve programlara uygun olarak halkımıza hizmet ederiz. Devlet kurumlarının uyumlu ve ahenkli bir şekilde işleyişinde valilerin koordinasyon görevi bulunuyor.” dedi.

Öğrencilerle bir süre daha sohbet ederek onların istek sorun talep ve memnuniyetini dinleyen Vali Ersin Yazıcı’ya, öğrenciler ziyaretlerinden dolayı sevindiklerini ve mutlu olduklarını söylediler.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BENGİ İLE EL ELE BAŞARIYA DOĞRU

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x