BELEDİYE KURSİYERLERİNDEN BİR SERGİ DAHA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında Bandırma Belediyesi Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezi Ali Dülger Resim Kursu Öğrencilerine ait eserlerden oluşan “Başlangıç” Yağlı Boya Resim Sergisi Barış Manço Kültür Merkezi Melih Çınar Sergi Salonunda sanatseverlerle buluştu.
Yoğun ilginin olduğu açılışta Belediye Başkanı Dursun Mirza, CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, CHP Belediye Meclis Üyesi Sami Türkmen, kursiyerler ve sanatseverler katıldı.

Açılışta Konuşan Belediye Başkanı Dursun Mirza: “Eski Belediye Binamızı restore ederek Bandırmamıza değerli katkılarda bulunan rahmetli hocamız Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezine dönüştürdük. Sivil Toplum Kuruluşlarımıza yer olarak tahsis ettiğimiz gibi burada çeşitli kurslar düzenledik. Verdiğimiz kurslara ilginin ve katılımın yüksek olmasından dolayı mutluyum. Bugün de burada değerli sanatçımız Ali Dülger’in kursiyerleri birbirinden güzel resimlerle sergilerini gerçekleştiriyorlar. Kursiyerlere verdiğimiz kursların bugün burada karşılığını alıyoruz. Tüm kursiyerlerimize teşekkür ediyor ve bundan sonraki yaşamlarında da sanatla iç içe olacaklarına inanıyorum” dedi.

Belediye olarak her türlü sanatsal etkinliği desteklediklerini ifade eden Başkan Dursun Mirza; “Sanatsal faaliyetlerle uğraşmak isteyen vatandaşlarımız için Belediye olarak Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezi bünyesinde resim, ahşap yakma, keman, bağlama, gitar, ritim, halk oyunları, zumba ve fitnes kursları vermeye devam ediyoruz. Bu kurslardan bine yakın vatandaşımız yararlanıyor. Ben Ali Dülger Resim Kursu öğrencilerine böyle güzel eserleri Bandırmalılarla buluşturdukları için teşekkür ediyorum. Herkesin emeğine sağlık” dedi.

Başkan Dursun Mirza, daha sonra katılımcılarla birlikte yağlı boya resim sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Açılış sonrası sergiyi gezerek eser sahiplerinden çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Mirza, sergi sonrasında kursiyerlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Ali Dülger Resim Kursu öğrencileri de Başkan Mirza’ya verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Vatandaşlarımız Ali Dülger Resim Kursu öğrencilerinin “Başlangıç” isimli yağlı boya resim sergisini 28 Ekim Cumartesi gününe kadar ziyaret edebilirler.

22528534_1446260558776422_5079782243337333797_n

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BELEDİYE KURSİYERLERİNDEN BİR SERGİ DAHA

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x