BBB MECLİS TOPLANTISI BANDIRMA’DA GERÇEKLEŞTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisinin her ay farklı bir ilçede gerçekleşen toplantılarından Kasım ayı oturumu Bandırma’da yapıldı.

İlçedeki Grand Asya Oteli salonunda gerçekleşen oturumda Bandırma’nın CHP’li Belediye Başkanı Tolga Tosun, ilçeleriyle Balıkesir’i bütünleştiren BBB Başkanı Yücel Yılmaz’a tablo hediye etti.

Gündeme geçilmeden önce konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 82. yılında saygı ve özlemle andıklarını belirtti.

İzmir depreminde yaşamlarını yitirenlere rahmet, yaralananlara acil şifalar dileyen Yılmaz, Balıkesir’in, Marmara’ya açılan kapısı olarak gördükleri Bandırma’yı çok önemsediklerini vurguladı. Ardından, ev sahibi olarak söz verilen Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, meclis üyelerine Bandırma’nın tarihi geçmişi, kültürel değerleri, tarım ve sanayisi hakkında bilgi verdi. Bandırma’nın sadece turizm ayağının eksikliğine işaret eden Tosun, “Onu da Erdek’in turizmi, Gönen ve Manyas’ın kaplıcaları ile kapatıyoruz” dedi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz ve Bandırma Belediye Başkanı Tosun’un, birbirlerine karşılıklı olarak verdikleri hediyelerin ardından gündemin görüşülmesine geçildi. 97 maddenin görüşüldüğü toplantıda, ilçelerin 2021 mali yılı ve izleyen iki yıllık gelir-gider bütçeleri, görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na gönderildi. Komisyondan geldikten sonra bütçeler, yeniden mecliste görüşülerek karara bağlanacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi, kasım ayının ikinci toplantısını 17 Kasım 2020 Salı günü yapacak.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BBB MECLİS TOPLANTISI BANDIRMA’DA GERÇEKLEŞTİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x