BAYRAMA KADAR TAMAMLANACAK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Belediyesi yol yapım çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Vergi dairesi ve Liman Avm bölgesinde parke çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı. Kalan kısmı da Kurban Bayramına kadar tamamlanacak.

Yaz aylarıyla birlikte yol yapım çalışmalarına hız veren Bandırma Belediyesi bir taraftan Kırsam Mahallelerde, diğer yandan da şehir içinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Yol yapım çalışmaları içinde 100. Yıl Küme evlerde asfaltlama ve asfalt yamama çalışmaları devam ederken, Yeni Ziraatli, Aksakal Mahallelerinde parke çalışmaları devam ediyor.  17 Eylül Mahallesi’ndeki 821, 823, 824, 826, 827 ve 834 sokaklarda parke çalışmalarımızın büyük bir kısmı tamamlandı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza yol yapım ve tamir çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Başkan Dursun Mirza; “Yerel seçimlerden sonra Büyükşehir Yasasıyla Aksakal ve Edincik Beldeleriyle birlikte 32 köy mahalle olarak Bandırma Belediyesine bağlandı. Yıllardır yazın tozdan, kışın çamurdan kurtulamayan vatandaşlarımızın yollarının yapımına öncelik verdik. Belediyemizin imkanlarını en etkin şekilde kullanmamıza rağmen aynı anda her yerde çalışma yapmak takdir edersiniz ki mümkün değil. Bir taraftan kırsal mahallelerimizi tamamlarken diğer taraftan da şehir içindeki yollarımızı yapıyoruz. Büyükşehir’e bağlı BASKİ’nin kazdığı ve yolu mahvettiği Nato Caddemizin asfaltını yeni bitirdik ve hizmete açtık. 100. Yıl Mahallemizde de asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Mezarlık içindeki parke çalışmamızı da tamamladık. Doğa’da, Aksakal’da ve Yeni Ziraatli Mahallelerimizde parke çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Bandırma’da en çok şikayet edilen konulardan birinin de kazılan yollar olduğunu ifade eden Başkan Dursun Mirza; “Gelişen ve büyüyen Bandırmamızda ciddi bir oranda inşaat var. Doğalgaz, Elektrik ve Su kazıları yapılıyor. Doğalgaz ve Elektrik kazılarını Bandırma Belediyesi olarak hızlı bir şekilde kapatıyoruz. Ancak BASKİ hem gelişigüzel kazıyor hem de kazılan yerleri kapatmıyor. Vatandaşımızda bu konuda Bandırma Belediyesini suçluyor. İnşallah BASKİ kazdığı yerleri bir an önce kapatır. Tabi bu kazıları yama ile kapatmakta bazen sonuç vermiyor. Nato Caddesi gibi işlek bir cadde boydan boya kazıldı. Oraya yapılacak yama sadece toz olmasını engelleyecekti. Projeye göre iki sokak arkadan gitmesi gereken boru hattı Nato Caddesi’ne alınınca vatandaşlarımız mağdur oldu. Biz de tamamını yeniden yaptık. İnşallah ilerleyen zamanlarda oluşacak bir arızada Nato Caddesi tekrar kazılmaz” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BAYRAMA KADAR TAMAMLANACAK

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x