BAŞKAN ZEKAİ KAFAOĞLU’NDAN YENİ YIL MESAJI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında 2019 yılının tüm insanlığa ve ülkemize barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diledi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Kafaoğlu mesajında, her yeni yılın, yeni ümitler, yeni başlangıçlar ve yeni heyecanlar demek olduğunu belirterek, “Biz de 2019 yılını bitmeyen hizmet sevdamız ve gelecek yıl Balıkesirmize kazandıracağımız yepyeni dev projelerimizi gerçekleştirme temennisiyle karşılıyoruz. Kentimiz AK Belediyecilik döneminde; dev alt ve üst yapı çalışmaları, yeşil alan, peyzaj düzenlemeleri ve diğer vizyon şehir hedefimizle modern bir çehreye kavuştu. Kentimiz artık modern, sosyal ve kültürel alanda daha aktif, kalkınma ve istihdamda daha güçlü bir şehir konumuna kavuştu. Balıkesir’in ulusal ve uluslararası platformda marka bir şehir haline gelmesi, diğer kentlere örnek olmayı sürdürmesi için 2019 yılında da tüm gayretimizle çalışacağız” dedi.

“BAŞARILAR VE HEDEFLER YALNIZ GERÇEKLEŞMEZ”

Mesajında başarı ve hedeflerin ancak sevgi ve kardeşlik duygularının kuşattığı bir toplumda anlam kazandığını ifade eden Başkan Kafaoğlu, şunları kaydetti: ”Burada unutulmaması gereken; tüm başarılar ve hedefler yalnız gerçekleşmez. Ancak sevgi, kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularının kuşattığı bir toplumda anlam kazanır. Birbirine kenetlenmiş, aidiyet duygusu yüksek ve kendini güven içinde hisseden bir toplum ülkesinin en büyük değeridir. Bu nedenle 2019 yılının öncelikle tüm insanlığa, ülkemize ve şehrimize barış, huzur ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum. Birlik ve beraberlik ruhumuzla, çalışan ve üreten bireylerle, dinamik ve ilerisi için hedefi olan gençlerle beraber, ülkemizin ve şehrimizin geleceği parlak olmaya devam edecektir. Yeni yılın hoşgörü, sevgi ve refahın tüm şehrimizi kucakladığı hayırlı ve sağlık dolu bir yıl olmasını tüm kalbimle diliyorum.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BAŞKAN ZEKAİ KAFAOĞLU’NDAN YENİ YIL MESAJI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x