Başkan Yılmaz’dan öğrencilere yeni yıl hediyesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’dan minik öğrencilere yeni yıl hediyesi. Belediye ekipleri, Başkan Yılmaz’ın talimatıyla ilçedeki 7 okulun bahçesine yeni nesil oyun gruplarının montajını yaptı.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ilkokul ve anaokulu öğrencilerine yeni nesil oyun grubu hediye etti. Başkan Yılmaz’ın talimatıyla Zafer İlkokulu, Sevinç Kurşun İlkokulu, 23 Nisan İlkokulu, Zübeyde Hanım ve Nazende Kurşun Anaokulu’na yeni nesil oyun gruplarının montajını yapan ekipler, Fatih İlkokulu ve Naciye Kabakçı Anaokulu’nda da çalışmalara devam ediyor.
MİNİK ÖĞRENCİLERE HEDİYE
Okullar Hayat Olsun projesiyle 19 okulda oluşturduğu spor sahaları ve yaşam alanlarıyla okulları öğrencilerin yanı sıra vatandaşlara da açan, 2019 yılına kadar ilçedeki okulların tamamında bu projeyi hayata geçirecek olan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, minik öğrencilere yeni yıl hediyesi verdi. Zafer İlkokulu, Sevinç Kurşun İlkokulu, 23 Nisan İlkokulu, Zübeyde Hanım ve Nazende Kurşun Anaokulu’na yeni nesil oyun gruplarının montajını yapan ekipler, Fatih İlkokulu ve Naciye Kabakçı Anaokulu’nda da çalışmalara devam ediyor.
GELECEĞE YATIRIM
7 okuldaki minik öğrencileri mutlu eden Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, geleceğin teminatı olan çocukların kişisel ve zihinsel gelişimlerini artırması için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını vurgulayarak, “Biliyoruz ki çocuklara yapılan yatırım geleceğe yapılacak yatırımdır. Bu nedenle Karesi Belediyesi olarak her zaman eğitim ve öğretimin yanında yer almaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Ceviz fidanı satışları Bandırma'da arttı başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Başkan Yılmaz’dan öğrencilere yeni yıl hediyesi

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x