BAŞKAN MİRZA ÜNİVERSİTEYİ ZİYARET ETTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Dursun Mirza Onyedi Eylül Üniversitesindeki Bandırma Belediyesi bünyesinde hizmet veren Avrupa Gönüllü Hizmet Ofisi’nin tanıtım standını, diğer toplulukların stantlarını ve Onyedi Eylül Üniversitesi Rektör Süleyman Özdemir’i makamında ziyaret etti.

Başkan Mirza avrupalı gençlerle yurt dışındaki projelerde birlikte çalışmalarına imkan sağlayan, gönüllülük esasına dayalı programlarla gençlerimiz 2 ila 12 arasında seçtikleri bir ülkede Avrupalı gençlerle çeşitli projelerde çalışma imkanı sağlayan bu projeye başvurmaları için öğrencilere davette bulundu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Dursun Mirza: “Avrupa Gönüllü Hizmet Ofisimizin tanıtımını Onyedi Eylül Üniversitemizde yaptık. Öğrenci topluluklarının başkanları, yöneticileri ve öğrencilerimizle bir araya geldik. Öğrencilerimizin kentimizle ilgili güzel düşüncelerini dinledik. Üniversitemizin Rektörü Sn. Süleyman Özdemir’le ve diğer hocalarımızla rektörümüzün odasında görüştük. Bandırma ve üniversitemizin geleceği ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Misafirperverlikleri için üniversite camiasına teşekkür ediyorum” dedi.

Bütün gençleri bu projelere başvuru yapmaları için Bandırma Belediyesi Avrupa Gönüllü Hizmet Ofisine bekliyoruz. Proje başvurularında tek şart 18-30 yaş aralığında olmak.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BAŞKAN MİRZA ÜNİVERSİTEYİ ZİYARET ETTİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x