BAŞKAN MİRZA ÖĞRETMENLERİ ZİYARET ETTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Dursun Mirza, ve Belediye Meclis Üyeleri 24 Kasım Öğretmenler Günü Haftası nedeniyle kentimizdeki eğitim kurumlarına bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Başkan Mirza programı kapsamında ilk olarak saat 09.00’da Bandırma Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek burada Milli Eğitim Müdürü Mutlu Arslan ile bir araya geldi. Başkan Mirza İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan’ın tüm öğretmenler adına öğretmenler gününü kutladı ve meslek hayatında başarılar diledi.

Ardından Başkan Mirza, Vecihibey, Evyapan’ın Bandırma Ortaokulu adı altında birleştiği Eski ŞMG Lisesindeki yeni okullarında ziyaret ederken meclis üyeleri de diğer okullara ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyaretlerde tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı ve baklava ikramında bulunuldu.

Ziyaretinde Öğretmenlere hitaben konuşan Başkan Mirza: “Bandırma Belediyesi olarak her yıl Bandırma’nın bütün okullarını Meclis Üyelerimizle birlikte dolaşıyoruz. Öğretmenlerimizin ayağına giderek küçücük ikramlarda bulunup onların dertlerini sıkıntılarını dinliyoruz. Aynı zamanda okullarımızın ihtiyaçlarını alıyoruz. Bizzat katılarak sizinle birlikte olarak gününüzü kutlamak istedik. Öğretmenler gününüz kutlu olsun. Öğretmenlik çok kutsal bir meslek Büyük Atatürk’ün dediği gibi Öğretmenler gelecek nesil sizlerin eseri olacaktır. Diliyorum öğretmenlerimizin ve eğitim sistemimizin sıkıntıları en kısa sürede çözülür. Ben tekrardan verdiğiniz emeklerden dolayı, özverinizden dolayı çocuklarımız ve Bandırmamız adına teşekkür ediyorum” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BAŞKAN MİRZA ÖĞRETMENLERİ ZİYARET ETTİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x