BAŞKAN KAFAOĞLU EDREMİT’TE

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu dün Edremit’e giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak sabah namazı sonrası vatandaşlarla buluşan Başkan Kafaoğlu daha sonra Büyükşehir Belediyesinin dağıttığı çorba ikramına katıldı. Esnafları dolaşan, pazar yerini ziyaret eden ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kafaoğlu’nu Edremit halkının ilgisi büyüktü.

Edremit’te Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı’yı makamında ziyaret eden Başkan Kafaoğlu çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunarak ilçeye yapılan yatırımlara ilişkin bilgiler verdi. Sonrasında Edremit İlçe Pazarı’nın geçen Başkan Kafaoğlu ve kurmayları vatandaşlarla sohbet ederek dertlerini dinlerken; Edremit ile ilgili Büyükşehir Belediyesinin yaptığı ve yapacağı çalışmaları anlattı.

Pazar ziyareti sonrasında Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’yı makamında ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Başkan Saka’dan ilçeye ve belediye çalışmalarına ilişkin bilgiler aldı. Özellikle Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun göreve gelmesiyle birlikte koordineli bir çalışmanın başlamış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Kamil Saka; “Edremit’in en önemli problemleri arasında Edremit-Güre-Akçay-Altınoluk hattındaki kavşakların düzenlenmesi. Özellikle yaz aylarında bu yollar adeta kilit halini alıyor. Bu sorunun çözümü için Büyükşehir Belediyemizden desteklerini bekliyoruz. Bir diğer problemimiz Güre’ye yapılmasını planladığımız gümrük kapısı. Bunu sağladığımız takdirde turistlerimizi bu bölgede daha fazla süreyle sıkmadan tutabileceğiz. Havalimanından giriş yapan turistlerimiz 2-3 gün burada kaldıktan sonra bu kapıdan Yunanistan’a geçebilecek veya oradan bize gelişler olmaya başlayacak. Bu da bir turistin geldiğinde bin Euro gibi para bırakabilecek. Bu da bizler için çok önemli” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ise; “Artık sevgi dilinin hakim olduğu ortak çalışmanın ürünü bir belediyecilik anlayışımız var. Belediye başkanları sorunlarını konuşarak çözer hale geldiler. Hiçbir Belediye Başkanım hakkını adaleti yargı mercilerinde aramayacak. Konuşarak tüm sorunları çözebiliyoruz. Bugün Edremit’teyiz. 30 yıla dayanan dostluğumuz olan büyüğümüz Kamil Saka’nın misafiriyiz. Sorunları var. Hepsini sırasıyla çözeceğiz. Açmak istedikleri gümrük kapısını bugün bizler yapmazsak Küçükkuyu bunu halledecek. Biz başaramamış olacağız. Bu konu bizlerin öncelikli işleri arasındadır. Yollar konusuna gelecek olursak. 2018 yılını asfalt yılı ilan ettik. Asfaltlanmamış yolumuz kalmayacak. Edremit-Güre-Akçay-Altınoluk hattındaki ana yoldaki kavşak düzenlemeleri ile ilgili gerek bakanımız ile gerekse kara yolları genel müdürümüz ile görüştük. Projelerini tamamladığımız gibi ihaleye çıkacaklarının müjdesini verebilirim” dedi.

Sonrasında Edremit’te Belediye meclis üyeleri, oda başkanları, mahalle muhtarları ve teşkilat başkanlarının katıldığı yemek organizasyonuna katılan Başkan Zekai Kafaoğlu burada da mahalle muhtarlarının sorularını yanıtladı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BAŞKAN KAFAOĞLU EDREMİT’TE

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x