BAŞKAN AVCI VATANDAŞLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, haftaya hızlı başladı.  Kırsal mahallede vatandaşlar ile buluşup kahvaltı yapan Başkan Avcı semt pazarı ve okul ziyaretleri yaparak vatandaş ile bir araya geldi.

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı dur durak bilmiyor. Başkan, haftanın ilk günü, sabah namazında Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman ve Meclis Üyesi Ahmet şen ile birlikte Halalca Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.  Başkan Avcı, namaz sonrası vatandaşlarla birlikte kahvaltı yaparak görüş ve önerilerini dinledi, hasbihâl etti.

Sonrasında Sebzeciler ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Ayhan Baydan ile beraber Sütlüce Semt Pazarını dolaşan Başkan Avcı, esnaf ile tanışıp hal hatır sordu, hayırlı işler diledi. Başkanın yakın ilgi ve samimiyeti karşısında memnuniyet duyan vatandaşlar da Başkan Avcı’ya büyük ilgi gösterdi. Pazar yeri gezisine Hasan Basri Çantay İlkokul’unda gerçekleşen pilav hayrına katılarak devam eden Başkan Avcı’nın öğrencilerle olan samimi diyalogları dikkat çekti.

Başkan Avcı’nın pazar ziyareti hakkındaki memnuniyetini dile getiren Sebzeciler ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Ayhan Baydan  “Bugün Altıeylül Belediye Başkanımız Hasan Avcı pazarımızı ziyaret etti. Çok memnun olduk. Ufak tefek sorunlarımız vardı kendisine ilettik. Başkanımız da bunları değerlendireceğini söyledi. Kendisine tüm pazarcılar adına teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Hasan Avcı ise vatandaşa dokunmaya devam edeceğinin altını çizerken “Göreve geleli bir aya yakın bir süre oldu. Bu süreçte vatandaşımıza dokunmaya, beraber olmaya gayret ediyoruz. Bugün de başkanımızın teklifi ile pazarımıza gelmiş olduk, esnafımızı dinlemiş olduk. Helal rızık peşinde koşturan bu insanlarla beraber olmaktan mutluyuz. Esnafımızın ufak tefek sıkıntıları var. Onlarla ilgili arkadaşları görevlendirip çözeceğiz. Buraya gelmişken de bir okulumuzu ziyaret ettik. Bizi ağırladıkları için pazarcıların ukdesinde sayın başkanıma teşekkür ediyorum dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BAŞKAN AVCI VATANDAŞLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x