BAŞKAN AV. TOLGA TOSUN BÜYÜK AİLEM DEDİĞİ BANDIRMA’YLA BULUŞUYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

5 Nisan Cuma günü mazbatasını alıp ardından da devir teslim töreniyle görevine başlayan Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun bir taraftan gelen tebrikleri kabul ederken bir taraftan da belediye hizmetlerini yürütmeye başlamıştı.

ÇİÇEK YERİNE DERNEKLERE DESTEK

Devir teslim töreninde tebrik için çiçek yerine Atatürkçü Düşünce Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, İyiki Varsın, Bandırma Yardımsevenler Derneği gibi derneklere bağış çağrısında bulunan Başkan Av. Tolga Tosun; “Tebrik için alınan yüzlerce çiçek maalesef bir süre sonra solup gidiyor. Biz istiyoruz ki hem belediyemizin hem de tüm kurumların, vatandaşların parası yine kentimiz insanına faydalı bir şekilde dönsün. O bağışlar belki bir öğrencimize sıcak çorba, bir çocuğumuza kıyafet olarak dönecek. Çağrımıza uyarak derneklerimize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN ASIL MAKAMIM DEDİĞİ BANDIRMA SOKAKLARINA ÇIKIYOR

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun; “Seçim sürecinde Bandırma benim büyük ailem ve ben her zaman ailemin arasında olacağımı, ezberleri bozacağımı söylemiştim. Üç haftalık süre içinde hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ettik. Pazartesinden itibaren büyük ailem Bandırma’nın sokaklarında olmak istiyorum. Bu nedenden dolayı da sadece Çarşamba günleri belediyede olarak ziyarete gelmek isteyen hemşehrilerimizle buluşacağım. Diğer günlerde de asıl makamım olan Bandırma sokaklarında olacağım” dedi.

PROJELERİN HAYATA GEÇİRİLMESİNE BAŞLANDI

Levent, 600 Evler, İhsaniye ve Ayyıldız mahallelerinde kreş yapılması talimatını devir teslimden sonra veren Başkan Av. Tolga Tosun diğer projelerini de hayata geçirmek istiyor. Seçim sürecinde yer alan projeleri bir an önce hayata geçirmek için çalışmalara başladığını ifade eden Başkan Av. Tolga Tosun; “Seçim sürecinde Bandırma’mıza yapabileceğimiz hizmetlerin sözünü vermiştik ve adaletli bir şekilde hizmet edeceğimizi söylemiştik. Bize bu hizmet görevini veren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Biz de yakamızdaki rozeti çıkararak kimseyi ayırmadan, ayrıştırmadan çalışmaya başladık. Başta hizmetlerimiz iç içe geçmiş Balıkesir Büyükşehir Belediyemizle ve tüm kurumlarla uyum içinde çalışarak Bandırma’mıza en güzel hizmeti vereceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’ın da aynı görüş ve düşüncede olduğuna inanıyorum. Bandırma için, ülkemiz için en iyi hizmeti vereceğiz” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BAŞKAN AV. TOLGA TOSUN BÜYÜK AİLEM DEDİĞİ BANDIRMA’YLA BULUŞUYOR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x