BAŞBAKAN YILDIRIM: BU KARAR YOK HÜKMÜNDEDİR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trump’ın skandal Kudüs açıklaması sonrası Başbakan Yıldırım’dan, “Barış görüşmelerine vurulmuş ağır bir darbedir.” açıklaması geldi.

Başbakan Binali Yıldırım, “ABD Başkanının Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak ilan etmesi ve buna bağlı adımlar bizim için yok hükmündedir. Bu kararla bölgede Pandora’nın kutusu açılmıştır.” ifadelerini kullandı.

“YOK HÜKMÜNDEDİR”
Başbakan Yıldırım ifadelerine şöyle devam etti;

“Filistin ve Orta Doğu barışını kökten ortadan kaldıracak bu karar, siyasi kaygılarla alınmış tam bir sorumsuzluk örneğidir. Bu kararı alanları şiddetle kınıyorum. Her zaman olduğu gibi, Mescid-i Aksa başta olmak üzere, Kudüs’ün bütün kutsal mekanlarının statüsüne saygı gösterilmesi, emrivakiler yapılmaması hayati önemi haizdir.”

ABD Başkanı’nın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak ilan etmesi ve buna bağlı adımlar, Türkiye Cumhuriyeti’ne göre yok hükmündedir. Bu karar, Filistin-İsrail barış çabalarına ve Orta Doğu barış sürecine indirilmiş ağır bir darbedir. Bu kararla bölgede Pandora’nın kutusu açılmıştır.”

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BAŞBAKAN YILDIRIM: BU KARAR YOK HÜKMÜNDEDİR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x