BANVİT BK YÖNETİMİ BELEDİYE BAŞKANI TOLGA TOSUN’U ZİYARET ETTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde play-off iddiasını sürdüren Banvit Basketbol Kulübü, Bandırma Belediyesi Başkanı Tolga Tosun’u makamında ziyaret etti.

 Ligde play-off iddiasını sürdüren Banvit Basketbol Kulübü’nde Başkan Özkan Kılıç, Sportif Direktör Turgay Çataloluk ve Genel Menajer Turgay Zeytingöz ziyaretlerine Bandırma Belediyesi’nden başladı. Bandırma Belediyesi Başkanı Tolga Tosun’u makamında ziyaret eden Banvit BK Yönetimi, görüşmede takım hakkında bilgiler verdi.

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun ise, Banvit Basketbol Kulübü’nün hedefleri, alt yapısı ve geleceği ile ilgili konuşurken şunlardan bahsetti : ‘‘Umarım Banvit Basketbol Kulübü, uzun yıllar hem şehrimize hem de basketbola yaptığı yatırımlarına devam eder. Daha nice başarılı Türk çocuklarını Ülke sporuna ve Milli Takımlarına kazandırır. Banvit Basketbol Kulübü çok iyi sporculara sahip bir Kulüp olmanın yanında şehrimiz Bandırma’yı hem Ülkemizde hem de Avrupa’da yıllardır başarıyla temsil eden büyük bir camia. Bugüne kadar aldığı başarılarla bizleri gururlandırdı. Umarım bundan sonraki süreçte de elimizden geleni yaparak bu Kulübü hep birlikte yaşatıp gururlanmaya devam edeceğiz. Bunun için de her şartta Banvit Basketbol Kulübü’nün yanında olduğumu belirteyim.’’ dedi.

Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç da ilgilerinden ve desteklerinden dolayı Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’a teşekkür ederek yeni görevlerinin hayırlı olmasını söyledi. Sözlerine devam eden Başkan Kılıç ‘‘Şahsım ve Kulübüm adına belirtmek isterim ki Banvit Basketbol Kulübü’nü Bandırma’da yaşatmaya devam edeceğiz. Kulübümüze farklı şehir ve yerlerden talep gelse de bu şehre mal olmuş ve çeyrek asırlık tarihiyle Türk Basketbolunda kendine yer edinmiş Kulübümüzü bu şehirde yaşatmaya devam ettirmemiz gerekiyor.’’ dedi.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyaretin sonuna Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’a arkasında isminin yazılı olduğu 10 numaralı Banvit Basketbol Takımı’nın formasını hediye etti.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANVİT BK YÖNETİMİ BELEDİYE BAŞKANI TOLGA TOSUN’U ZİYARET ETTİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x