BANVİT BASKETBOL AKADEMİ BU HAFTA SONU BANDIRMA’DAYDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Banvit Basketbol Akademi İzmir sporcu ve velileri Banvit BK-Beşiktaş Sompo Japan lig karşılaşmasını izlemek için bu hafta sonu Bandırma’daydı.

 Banvit Basketbol Kulübü’nün Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 27. hafta karşılaşmasında Bandırma’da konuk ettiği Beşiktaş Sompo Japan mücadelesinde konukları vardı. Ülkemizin en geniş kapsamlı basketbol okulları organizasyonu projesi olan Banvit Basketbol Akademi günden güne büyüyerek kalitesini göstermeye devam ediyor. ”Adım Adım Zirveye” sloganı ile gün geçtikçe büyümeye devam eden Banvit Basketbol Akademi İzmir, dün Beşiktaş Sompo Japan takımı ile oynanan ve Banvit BK’nın 76-67 kazandığı karşılaşmasına sporcu ve velileri ile birlikte konuk oldu.

Maçın başından sonuna kadar A Takımdaki abilerine destek olan Akademi sporcuları adeta takımın tribündeki 12. adamı oldular. Mücadele sonunda Akademi sporcuları ile A takım oyuncuları sosyal tesislerde bir araya geldi.

Bu buluşma öncesinde kısa bir konuşma yapan Banvit Basketbol Kulübü Genel Menajeri Turgay Zeytingöz ise şunları söyledi : ”Bandırma’ya hoş geldiniz. Öncelikle ailelerinize, koçlarınıza ve sizlere teşekkür ederiz. Sizler ne zaman buraya gelseniz, sizinle beraber galip geliyoruz. Ayağınız uğurlu geliyor. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hep beraber aynı istek ve kararlılık ile bu organizasyonu layıkıyla yaşatacağız. Burada tabi sizin vereceğiniz destek ve İzmir’den bize göndereceğiniz pozitif enerjinin bizim için çok önemi olacak.

 Yaz döneminde burada gerçekleştireceğimiz ve çok önem verdiğimiz Basketbol Yaz Gelişim Kampında da birçoğunuz ile tekrar beraber olacağız. Sizlere ziyaretiniz için tekrar teşekkür ediyor, en kısa zamanda tekrar görüşmeyi diliyorum.” dedi.

Banvit Basketbol Akademi sporcuları ve velileri Turuncu-Yeşilli oyuncularla günün anısına fotoğraf çektirip, bol bol imza aldı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANVİT BASKETBOL AKADEMİ BU HAFTA SONU BANDIRMA’DAYDI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x