BANVİT BASKETBOL AİLESİ YENİ YIL YEMEĞİ’NDE BULUŞTU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu’nda gerçekleştirilen organizasyonda, Banvit Basketbol Kulübü ve Bandırma Kırmızı Basketbol Kulübü’nün oyuncu, teknik-idari kadroları, Banvit A.Ş. yöneticileri, altyapı sporcuları ve kulüp personeli yer aldı.

Sıcak ve samimi bir ortamda başlayan yemek Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, Banvit A.Ş. Kurucusu Vural Görener, Banvit BK Onursal Başkanı Turgut Görener, Başantrenör Hakan Demir ile Banvit A.Ş. Pazarlama Direktörü Ahmet Hazım Topçuoğlu’nun konuşmalarıyla devam etti. Son derece keyifli ve eğlenceli geçen gecede sporculara, çalışan personele ve çocuklara Kulüp yönetimi tarafından çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç açılış konuşmasını yaparken şunları söyledi : ‘‘Öncelikle değerli Banvit Basketbol Kulübü Ailesi ve mesai arkadaşlarıma geleneksel yeni yıl yemeğimize hoş geldiniz diyorum. 2018 yılını Gençler Ligi hariç maalesef kötü geçirdik. Bandırma Kırmızı Takımımız geçtiğimiz hafta, Banvit A Takımımız da bu hafta ile birlikte inşallah galibiyet serilerine başlayacak. 2019 yılından oldukça ümitliyim. Gururla söyleyebilirim ki Banvit Basketbol Kulübü Ailesi; 25 yıldır Türkiye’de ve Avrupa’da, borcu olmayan nadir Kulüplerden biridir. İnşallah 2019 yılının hem Ülkemiz için hem de Kulübümüz için iyi geçmesini temenni ediyorum.’’ dedi.

Banvit A.Ş. kurucusu Vural Görener ise : ‘‘Hepinizi sevgiyle selamlıyorum. Çok güzel işler başarıyorsunuz. Kalbim sizlerle beraber. Eşimle beraber sizlerle beraber üzülüyor, sizlerle beraber seviniyoruz. Hepinize iyi seneler diliyorum.’’ dedi. Konuşmasının ardından Banvit’in başarılı genç oyuncularından Şehmus Hazer’i yanına çağırarak genç sporculara öğütler veren Vural Görener şu şekilde konuştu : ‘‘Yanımda bulunan Şehmus Hazer, genç yaşta Batman’dan çıkıp Bandırma’ya gelerek iyi bir oyuncu olabilecek bir noktaya geldi. Genç oyuncularımızın eğitimleri ile spor hayatlarını dengeli bir şekilde götürmeleri lazım. Yapamazlarsa çok kısa bir zamanda aşağıya düşerler. Bütün gençlere tavsiyem, geleceğinizi düzgün planlamanız. Daha çok çalışacaksınız. Bu kulağınızda küpe olsun.’’ dedi.

Banvit Basketbol Kulübü Onursal Başkanlarından Turgut Görener ise şunları söyledi : ‘‘Burada olmaktan çok mutluyum. Özkan Başkanımız biraz öncesezon için iyi gitmiyor sezon diye bahsetti ama ben katılmıyorum. Çünkü her şey yoluna girecektir. Yeni hocamız da elinden gelen her şeyi yaparak daha iyi neticelere takım ile birlikte ulaşacaklardır. Ben hepinize inanıyorum. Nice mutlu ve sağlıklı senelere.’’ dedi.

Banvit A.Ş. Pazarlama Direktörü Ahmet Hazım Topçuoğlu ise : ‘‘Öncelikle hep beraber olmaktan gerçekten çok mutluluk duyuyoruz. Vural Beyin ve Turgut Beyin olduğu yerde benim söyleyecek ve ekleyecek çok az şeyim var ama şunu vurgulamak istiyorum. Onların yaktığı bu ateş ve vizyon çok kıymetli. Hem Bandırma’ya hem de Kulübe yaptıkları ortada. Çocukları çok önemsiyoruz. Çocukların iyi beslenmesi gerektiğine, iyi eğitim alması gerektiğine ve spor yapmalarının gerektiğine inanıyoruz. İşte bu Kulüp de o çocuklar için birer örnek teşkil ediyor. Her bir sporcu başarısıyla ve kişilikleriyle yeni nesillere çok iyi örnekler oluşturuyorlar. Bizler de buna vesile olduğumuz için oldukça mutluyuz ve gururluyuz. 2019 yılının hepimiz için sağlık, mutluluk ve neşe getirmesini dilerim.’’ dedi.

Banvit BK Başantrenörü Hakan Demir ise : ‘‘Şu an burada bir söz sahibi olduğumu henüz düşünmüyorum ama sadece şu kadarını söyleyebilirim. Birincisi; beni ve ailemi böyle bir aileye kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. İkinci ise bundan daha uzun bir cümle kurabilmem için de bunu hak etmem lazım. Bunu da ancak takımım ile birlikte yapabilirim. Ne zaman ki sezon sonunda bunu hak edecek bir konuma gelirsek, o zaman biraz daha uzun konuşacağım. Herkese mutlu yıllar.’’ dedi.

Geleneksel hale gelen ve her yıl tüm Banvit Basketbol Kulübü ailesini bir araya getiren ”Yeni Yıl Yemeği”, 2019 senesi ile ilgili güzel temenniler, başarı dilekleri ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANVİT BASKETBOL AİLESİ YENİ YIL YEMEĞİ’NDE BULUŞTU

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x