Bandırma’da Yeşil Alan Yatırımları Hız Kesmiyor
Bandırma Belediyesi, kentteki yeşil alan miktarını artırmak amacıyla yeni bir park yapım projesini hayata geçirdi. Yenimahalle, Sunullah ve Paşakonak mahallelerinde toplam 4 yeni parkın inşaat çalışmaları resmen başladı.
Mahallelere Nefes Aldıracak Sosyal Alanlar
Proje kapsamında, Yenimahalle’de 2, Sunullah ve Paşakonak mahallelerinde ise 1’er adet olmak üzere yapılacak parklar, hem çocuklar hem de aileler için tasarlanıyor. Çocuk oyun alanları ve ailelerin dinlenebileceği düzenlemelerle donatılacak olan bu yeşil alanlar, mahallelere sosyal yaşam kalitesi anlamında önemli bir katkı sunacak.
Keyifli Vakit Geçirme İmkanı
Tamamlandığında, Bandırmalı hemşehrilerin keyifle vakit geçirebileceği modern sosyal alanlar kente kazandırılmış olacak. Bu yatırımların şehrin nefes almasını sağlayacağı ve yaşam kalitesini yükselteceği belirtiliyor.
Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA ADASI SEFERLERİNE BAŞLADI başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.







Yorumlar kapalı.