BANDIRMASPOR’DA HAREKETLİ GÜNLER

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu sezon mutlak olarak TFF 1.Ligde kalmayı hedefleyen Bandırmaspor’da hareketli günler yaşanıyor. Teknik Direktör Feyyaz Uçar’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam edilirken , Basın Sözcüsü Bilgen Süngü ve Genel Kaptan Kayhan İpek kulübün merkez binasında basın toplantısı düzenleyerek çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulundular.

2017 yılının herkese barış huzur ve mutluluk getirmesini dilediğini ve terörün her türlüsünü lanetlediklerini dile getiren Süngü,” 2016 Yılında Bandırmaspor olarak Hentbol Ve Futbol da şampiyonluklar yaşamış durumdayız. Hentbolda başarılı bir sezon geçirmeye devam ederken futbolda dört dörtlük bir başarı yakalayamadık. 14 Puanla 14. sırada ilk yarıyı tamamladık.” ifadelerini kullandı.

Ara transfer döneminin başladığını söyleyen Süngü, ” Takımımız şuan 14 Ocak’ta başlayacak 2. yarı hazırlıkları için Antalya’da kampa girdi.  Bazı oyuncularımızla yollarımızı ayırmayı düşünüyoruz. Bu oyunculardan Daniel Costa  U.21 takımı ile antrenmanlara çıkıyor. Kendisine kulüp bulmasını söyledik. Kadroya Göztepe’den Gökhan Karadeniz’i sezon sonuna kadar kiralık olarak katarken,   Sol Bek Gökhan Yılmaz ve Altınordu’dan Santrafor Üstün Bilgi’yle bir buçuk yıllık sözleşme imzaladık. Transfer çalışmalarımız devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

 

transfer1

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan BUZHANEDE MAÇ YAPILDI başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMASPOR’DA HAREKETLİ GÜNLER

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x