Spor Toto 2. Lig’de Sessiz Gece
Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden Bandırmaspor, sahasında konuk ettiği Esenler Erokspor ile golsüz berabere kaldı. Bandırma 17 Eylül Stadyumu’nda oynanan karşılaşma her iki takımın da gol atamamasıyla sona erdi.
Hücum Hattında Etkisizlik
Mücadelenin tamamında gol sesi çıkmadı. İki takım da karşı kaleyi bulmakta zorlandı ve net pozisyonlar üretemedi. Savunmaların ön plana çıktığı maçta, orta sahada yaşanan mücadeleler ön plana çıktı.
Puanlar Paylaşıldı
Maçın ardından iki takım da birer puan aldı. Bu sonuçla lig sıralamasında mevcut konumlarını korudukları veya küçük değişiklikler yaşandığı tahmin ediliyor. Taraftarlar, takımlarının gelecek haftalardaki performansını merakla bekliyor.
Bir önceki yazımız olan CHP'li Serkan Sarı'dan Çağlayan Adliyesi'nde "Kumpas ve Adaletsizliğe" Karşı Çağrı başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.






















Yorumlar kapalı.