BANDIRMASPOR BAYRAMLAŞTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırmaspor ’da bayramlaşma töreni yapıldı. Kulübün Kayacık Mahallesinde bulunan sosyal tesislerinde yapılan bayramlaşma törenine Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş, Başkan Yardımcısı Göksel Karlahan, Asbaşkan Yakup Ataş, Yönetim Kurulu Üyesi Mülkü İnci, Teknik Direktör Kemal Kılıç ve oyuncular katıldı.

-Puan kaybına tahammülümüz yok
Bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Anadolu Selçukluspor müsabakasını kazanarak yükselişe geçmek istediklerini dile getiren Bandırmaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, ligin üç haftasında beklenmeyen puanlar kaybettik. Bundan sonraki süreçte puan kaybetmeye tahammülümüz yok. Konya’da Anadolu Selçukluspor müsabakasını kazarak taraftarlarımıza bayram hediyesi vermek istiyoruz ”dedi.
-Yükselişe geçmek istiyoruz
Bandırmaspor ’un ligin güçlü takımlarından olduğunun altını çizen Kılıç, tek başına güçlü olmak anlam ifade etmiyor. Bunu sahada sonuçlara da yansıtmamız lazım. Bundan sonraki süreçte bunu sonuçlara yansıtmak için elimizden geleni yapacağız. Liderle puan farkını kapatabilmemiz için acilen puan ve puanlara ihtiyacımız var. Deplasmanda oynayacağımız Anadolu Selçukluspor ve Orduspor maçlarını kazanarak yükselişe geçmek istiyoruz” ifadesini kullandı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMASPOR BAYRAMLAŞTI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x