BANDIRMA’NIN PARSLARI GÜÇLENİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma’da futbol  Alt yapı faaliyetlerini sürdüren ve U-11 U-12 U-13 U-14 futbol liglerinde mücadele eden Bandırmagücü GSK çalışmalarına Sunullah Mahallesinden bulunan spor tesislerinde çalışmalarına devam ediyor. 

2003-2004-2005 doğumlu sporculardan oluşan grubun antrenmanında teknik kadro eksiksiz olarak yer alırken , kulüp başkanı Gürkan Ilgın’da hazır bulunarak antrenmanı takip etti.

Antrenman esnasında İlk Haber Gazetesine açıklamalarda bulunan Bandırmagücü GSK Teknik Direktörü Öner Arslan,” Şuanki çalışmalarımız U-14 müsabaka şartlarına göre devam ediyor. Haftada 3 gün çalışıyoruz. Çocuklarımızın fiziksel gelişimini sağlıklı bir şekilde tamamlamaları ve gelecekte iyi birer sporcu olmaları amacıyla çaba sarf ediyoruz. Spordan ziyade çocuklarımızın beslenmesi, beyin gelişimi, sosyal yaşamı, disiplini, iş ahlakı, derslerinde ki başarısına kadar projelendirip bu konularda da onlara pozitif katkı sağlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İlkHaber Spor Servisi

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA’NIN PARSLARI GÜÇLENİYOR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x