BANDIRMA’DA ÜNİVERSİTE OKUYAN CANİ ANNEYE MÜEBBET!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma’da okuyan üniversite öğrencisi bebek katili anneye 14 yıl hapis cezası verildi.

Komşu ilçemiz Biga’dan Bandırma’ya üniversite okumaya gelen Esra Özcan sevgilisi Cengiz B. den hamile kaldıktan sonra özel bir hastanede dünyaya getirmiş ve aşılarını yaptırmayınca ortaya çıkan cinayet sonucunda tutuklanmıştı.

Bebeği boğup denize atan Esra Özcan geçtiğimiz Ocak ayında tutuklanmış ve yargılanmak üzere Cezaevine konulmuştu. Tutuklanan Anne Polise Verdiği ilk ifadesinde çocuğunu kaybettiğini, çalındığını iddaa etmişti. Yargılanan anne ilk duruşmada suçunu kabul etmedi. Sanık avukatları ise bebeğin cesedinin bulunmaması ve ortada somut bir delilin olmaması sebebiyle tüm suçlamaları reddetmişti.

Bu talebi yerine getirmeyen mahkeme heyeti Esra Özcan’a yargıtay yolu açık olmak üzere Müebbet kardeşi ikizi Kübra Özcan’a ise 14 Yıl hapis cezası verdi. Sevgilisi Cengiz B. ise beraat etti.

Erkek olduğu belirtilen bebeğin cesedi ise tüm arama çalışmalarına rağmen bulunamadı. Allah şehrimize birdaha böyle olaylar yaşatmasın…

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA’DA ÜNİVERSİTE OKUYAN CANİ ANNEYE MÜEBBET!

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x